Преди да се съсредоточи върху телевизионната си кариера, Мария Силвестър

...
Преди да се съсредоточи върху телевизионната си кариера, Мария Силвестър
Коментари Харесай

Мария Силвестър: Мога да живея и в колиба, и в дворец

Преди да се концентрира върху телевизионната си кариера, Мария Силвестър е била модел, само че е много надалеч от публичната визия за тази специалност. Водещата на предаването „ Бригада нов дом” постоянно е постигала всичко сама. Освен на себе си, за сбъдването на желанията си Мария, която този февруари навърши 41 години, разчита единствено на Вселената.

В този смисъл тв водещата, която има наследник от артиста и шоумена Силвестър Силвестров, е много надалеч от визията, че една жена може да повери финансовата си непоклатимост и стандарт на живот само на мъжа до себе си.

„ За мен няма ли търпимост и някаква синергия сред двама души, не могат ли да се погледнат и да се схванат защо мълчат сега, никакъв късмет няма. Не ме интересува нищо. Аз мога и в барака, и в замък да пребивавам. Въпреки, че имам блян, желая да съм измежду красиви неща. Харесвам да ми е красиво, само че мисля, че имам проблем, мисля, че аз сама би трябвало да си ги доставя тези неща. Ако това е проблем”, откровена е Мария Силвестър.

В този смисъл тв водещата в никакъв случай не е разрешавала нечии други упования, най-много публичните, да диктуват живота й. Все отново тя приема вида дами, които се въздействат от нечий упования, пък било то и модата в това по какъв начин би трябвало да наподобяват, даже с цената на характерността си. Тези трансформации не са й изключително забавни.

И въпреки всичко сякаш външността на Мария Силвестър значително се дефинира и от нейното прочувствено положение и житейска философия: „ Толкова не съм пътувала, смяла, препрочитала и осмисляла хора, книги, мигове, раздели, събирания, вечнности и временности, както в този момент. Казват, че съм станала малко внезапна и безапелационна. Ами да. Нямам време за взаимни отстъпки и психологични разтягания... Имам време за себе си, за детето ми, за приятелите ми и за работата, която ми носи същинско задоволство. Така се усещам красива. Отвътре. А когато не се усещам по този начин и извън отивам при Мария! Защото се обичам и заслужавам да се усещам добре и в двете направления. Отвътре - на открито и противоположното. И тъй като имаме дребен празник с нея през днешния ден желая да и кажа, че и благодаря, че се грижи за това да наподобявам добре. Тя е човек, който кара моите 40 да наподобяват като себе си”.

Тя е също толкоз прецизна и в това сама обезпечава спокойствието си. Домакиня е, сама се оправя с всички битови въпроси. Но не е от домашните перфекционистки, които чистят до пристъп. Предпочита да прочете една книга, да се усеща добре и да не е нервна. „ Голяма работа, като ми е супер чиста кухнята и съм истеричка”, смее се виталната дама.

Все отново тя обича домашния уют и се грижи за него. И готви. Най-често прави ангелската чорба на Учителя Петър Дънов, в която се поставят всевъзможни зеленчуци, картофи, лук, магданоз, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР