Преди да се появи в Netflix, около Extraction не се

...
Преди да се появи в Netflix, около Extraction не се
Коментари Харесай

Как липсата на близките е помогнала на Крис Хемсуърт

Преди да се появи в Netflix, към Extraction не се вдигаше кой знае какъв брой звук. Нямаше и потребност - наподобява това, че Крис Хемсуърт е в основната роля, а Джо и Антъни Русо ( " Отмъстителите: Война до безкрайност ", 2018 година, " Отмъстителите: Краят ", 2019 г.) продуцират (първият даже написа сценария) беше изцяло задоволително.
 Extraction, Netflix, Крис Хемсуърт, братята Русо и ще има ли втори филм
Ще продължи ли Крис Хемсуърт да убива хора

Как стоят нещата с втори филм за Extraction

И до момента в който към момента всички чакат публични данни от Netflix, настройките за момента са Extraction да се окаже най-голямата им кино премиера. Но с изключение на всичко останало, той се оказва по никакъв начин лек за снимане и за Крис Хемсуърт. А повода не са само многото бойни подиуми.

Всъщност в Extraction има моменти, в който героят му - кадърен да затрие цяла войска загрубял наемник, демонстрира една своя друга и много по-емоционална страна - тази на сърбящия по гибелта на шестгодишния си наследник татко.

Вижте тази обява в Instagram.
A few BTS shots from one of my favourite stills photographers @jasinboland on set of Extraction @netflixfilm @thesamhargrave

Публикация, споделена от Chris Hemsworth (@chrishemsworth) на Май 14, 2020 в 8:17 PDT

И както в последно време е много съвременно, в живо включване в Instagram Хемсуърт отговаряше на въпроси на почитатели, свързани с кино лентата. Именно оттова разбираме по какъв начин се е справил с въпросната задача. Защото да въртиш в чука на Тор или да пуцаш неприятните е едно, а да рониш сълзи по поръчка - напълно друго.

Всеки път, когато по принцип му се постанова да изиграе сходна сцена, Хемсуърт се пробва да се свърже с страстите, с болката на героя. И в случай че не успее, тогава стартира да търси в самия себе си - нещо, което го кара да се усеща по сходен метод, нещо, което да извади нескрито персоналната му болежка.

Снимките на Extraction не престават три месеца - време, в което Хемсуърт е бил разграничен със фамилията си. През целия този интервал околните са му липсвали извънредно доста. " Не бях виждал децата си седмици наред. "
 Extraction,
Как братята Русо се закачиха с Джон Уик

Опитът въпреки всичко си струваше

Това се оказва и неговият метод, неговата персонална болежка, която му оказва помощ да пролее няколко сълзи на снимачната площадка. А през въпросния ден децата и фамилията му липсват още повече от нормално.

" Мисля, че при мен се получава, тъй като просто избавям страстите си, а не се пробвам да ги насилям. Човек би трябвало да е подготвен да поеме подобен риск, само че истина е, че и не всеки път се получава. Просто би трябвало да се опита да даде най-хубавото от себе си ", написа We Got This Covered.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР