„Преди да протестирате, запалете по една свещ за всеки от

...
„Преди да протестирате, запалете по една свещ за всеки от
Коментари Харесай

Георги Георгиев към „Юнион Ивкони“: Преди да протестирате, запалете по една свещ

„ Преди да протестирате, запалете по една свещ за всеки от гробището хора, което напълнихте през последните години “, написа в профила си във „ Facebook “ Георги Георгиев. Лидерът на гражданско придвижване БОЕЦ се обърна към транспортната компания „ Юнион Ивкони “.

„ Преди да протестирате, кажете за какво стопираха предаването на Валя Ахчиева по Българска национална телевизия с следствието за това по какъв начин „ Автомобилна администрация “ НЕ ви връчва с месеци актовете по времето на Бойко Борисов и ГЕРБ. Преди да протестирате, разкажете за двете правосъдни решения на Върховния административен съд, за бездействието на институциите и отводите ви да предоставите документи и тахографите на рейсовете след произшествия с доста починали. Преди да протестирате, разкажете по какъв начин Цацаров, Гешев и прокуратурата покриваха, протакаха и смачкваха инспекциите против вас “, съобщи той.

„ Преди да протестирате, разкажете по какъв начин някогашният народен представител от ГЕРБ и началник на „ Юнион Ивкони “, Ивайло Константинов, изпрати на Владислав Горанов нов „ Баварец “ на границата, когато го заловиха с краден джип. И след това отново обяснявайте, че нямате нищо общо с ГЕРБ. Преди да протестирате, разкажете по какъв начин кметовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи унищожиха дребните превозвачи и ви подариха съвсем всички печеливши линии в цялата страна “, сподели водачът на БОЕЦ.

„ Преди да протестирате, разкажете по какъв начин Борисов, като кмет, а по-късно и Фандъкова, ви раздаваха градските линии в София. Преди да протестирате, разкажете по какъв начин превозвахте деца, като багаж в рейсовете си. Преди да протестирате, разкажете по какъв начин ББР на Пеевски при Бойко Борисов ви отпусна 80 милиона с „ преференциална “ рента, а за елементарния бизнес пари нямаше и след това отново обяснявайте, че нямате нищо общо с Движение за права и свободи “, съобщи Георгиев.

„ Преди да протестирате, разкажете по какъв начин возехте контрапротестиращите от ГЕРБ, до момента в който БОЕЦ и жителите бяхме на площадите за оставките на Буда и Гешев. Преди да протестирате, дайте доклад какъв брой произшествия имате, какъв брой жители са осакатени и убити, пътувайки с вашите рейсове “, акцентира той.

„ Или по тази причина протестирате? Защото хранилката към този момент понижава? Защото чадърът на ДАИ, АА и Министерство на вътрешните работи се изпарява? Защото не можете към този момент да дерибействате в сектора? Защото се постанова да работите по разпоредбите, като останалите, и да спазвате законите? Защото вашите господари към този момент не са на власт и ви натискат да ги връщате, с цел да продължат схемите и грабежа? Защото няма повече тънки заеми за десетки милиони от ББР “, съобщи Георгиев.

„ Не на мен, аз и БОЕЦ знаем отговорите, на жителите отговорете. И отново запалете по една свещ за гробището хора, което напълнихте. Алчността убива. Корупцията убива. Мафията убива “, сподели още водачът на гражданското съдружие.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР