Преди да кажат „да” мъжете са ловци. Те са секси,

...
Преди да кажат „да” мъжете са ловци. Те са секси,
Коментари Харесай

Внимание! Всяка година брак прави мъжете неспособни да правят секс

Преди да кажат „ да” мъжете са ловци. Те са секси, те са рискови, те преследват и са преследвани. След сватбата обаче всичко се трансформира. И учените си задават въпроса по какъв начин да съхраним секса откакто сме опитомили рисковия звяр и сме го прeвърнали в правоверен брачен партньор.
Бъдещето на човечеството се крие в две думички – „ огледални неврони”. Според списание The Economist, огледалните неврони са най-важната и най-скъпа наклонност в науката за идващите няколко години.
Казват, че те ще спасят човечеството от аутизма и ще решат още доста други проблеми с връзката. Известно е, че огледалните неврони се „ събуждат” при изпълняването на избрани дейности, както и при наблюдаване на тяхното осъществяване от други хора. Като в детската градина. Когато едно дете заплаче, всички плачат. Когато един хлапак не желае чорба, всички не желаят. Стаден инстинкт? При децата, да. Но при възрастните това се назовава по различен метод – емпатия.
И в този момент да се върнем на секса. Според учените, колкото по-малко разбирамe колегата си, толкоз качеството на секса пораства...
Як ван Хонк от университета Утрехт, Холандия, е провел огромно проучване. И открил, че количеството на тестостерон при мъжете е обратнопропорционално на равнището на емпатията в двойката. Т.е. колкото по-малко разбираме колегата си, толкоз по-добър секс вършим. И повече. Всичко е наред при започване на връзката. Тогава става въпрос за привличане и секс. Вълшебството обаче завършва, когато двамата се опознаят и дамата стартира да желае освен това от „ скотски емоции”. Започне да изисква схващане. Започва процесът по опитомяване на дивото. Мъжът става брачен партньор и татко. И процесът потегля надолу. Представителите на мощния пол се пробват да схващат своите половинки, само че все по-рядко им се желае да вършат див секс с тях.
По сходен метод гледаме на новите уреди вкъщи. Когато са нови, са ни забавни – до момента в който ги разучим. После никой не гледа упътването, когато пуска пералнята, нали? Е, и с двойките е по този начин.
Можете ли да го измененията? Да. Всеки би трябвало да си има своя територия. Трябва да има съспенс, мистерия. Дори в ежедневните каузи. Не показвайте всичко, не разказвайте всичко. Ако имате потребност от някой, на който да си излеете душата, обадете се на другарка. За половинката си оставете загадъчната част от вас.
Защото тежкият работен ден, нездравословните привички, стресът, възрастта – всичко това лишава от тестостерона на мъжа. Доказано е, че след брака мъжът се разделя с 10 % от тестостерона на всеки 10 години. Разбира се, към тези фактори дамите нямат отношение. Но половата сила и емпатията се култивират във връзката.
Да, когато встъпваме в брак, всички ние чакаме внимание, непосредственост, непоклатимост, обществен статус, комфортен дом, пари в сметката... Но в случай че ги няма емпатията и половото привличане, бракът доста скоро ще се трансформира в табиет. Обикновено стартиране на бельото в пералнята един път или два пъти седмично. След известно време пералнята ще се амортизира и ще би трябвало да купите нова... Т.е. ще стигнете до бракоразвод или разлъка. Ако желаете да ги избегнете, понякога слагайте повече от разрешеното количество пране, с цел да раздрусате малко земята. Добавяйте разнообразни екстри – ароматизатори, омекотители...
И, да, да знаете – сексът върху работеща пералня е много трогателен. От персонален опит ви го споделям. Опитайте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР