Преди да е родено, 49-ото НС вече е орисано на

...
Преди да е родено, 49-ото НС вече е орисано на
Коментари Харесай

НОВИ ИЗБОРИ! Алена предсказа кратък и мизерен живот на парламента

Преди да е родено, 49-ото Народно събрание към този момент е орисано на компликации поради своя следващ номер, непредвидени и непреодолими трудности, свързани с ръководството на страната, некадърност за градивни инициативи, страст, замъгляваща разсъдъка. Политическата рецесия се затвърждава. Тази прогноза направи пред " Труд " астроложката Светлана Тилкова - Алена.

Вибрацията на деня е на словоохотливост, само че уви, още веднъж с потвърдено несъответствуващи хора, а това Народно заседание е изтъкано от такива - преобладаващо неспособни да намерят допирна точка и съгласие. В поддръжка на казаното от мен е издаденият декрет №48 за свикването на 49-ото Народно събрание, който е със същата осцилация като на деня.

Съдбовният път на 49-ото Народно събрание е на световни промени. За страдание не мога да кажа, че има даже и полъх на причина да са позитивни, откакто Луната в звездната карта на деня е в Козирог, асцедентът на началото е в Близнаци, а Слънцето в Овен.

Сигурна съм, че планетите биха могли да ни изненадат и с по-неприятна настройка, само че и тази е задоволителна за продължение на политическата неустойчивост в страната.

Бях озадачена, че часът на привикване на 49-ото Народно събрание е друг от нормалния. Първо си помислих, че президента щади новите депутати, въпреки всичко смени се зимното с лятно време, сънливи са още благите ни национални избраници и по тази причина дава началото с един час по-късно. После допуснах, че 10 лятно е 9 ч астрономично време и президента си кара по него.

Когато направих звездната карта догатките ми се оказаха несъстоятелни. Очевидно часът е преднамерено издирван и в случай че не е предложен от астролог, е попадение като шестица от тотото в полза на президента.

Овенът като Слънчев знак се комбинира в часа на свикването на Народно събрание с асцедент в Близнаци. Само по себе си съчетанието допуска съгласие и предпочитание за потребни промени. Но Марс е в дома на асцедента, което значи война и отново война на думи, непрекъснато опълчване и изблик на отрицателни страсти, незадълбочено отношение към проблемите на страната, отвращение да се работи за богатството на народа.

Картинката се обясни. Часът на привикване на 49-ото Народно събрание ни разкрива нечие предпочитание за блокаж на неговата работа, за недоразумение сред партиите, колкото и да съществува, да бъде увеличено. И по този начин служебното държавно управление продължава да ръководи, а страната върви към нови избори.

Войнстващият зодиакален знак Овен, чиято планета шеф Марс за неприятен шанс е ситуирана в дома на асцедента, подсигурява на новото 49-о Народно събрание само проблеми, създавани от преднамерено непремерени, обидни и унизителни думи властващи в общуването сред депутатите, и в коридорите и на трибуната.

Словесната експанзия ще е предписание, а не изключение, желанието да бъде мачкан съперникът - нужда и приятност без да се мисли за последствията. Сеейки нападателни остроумия, посредствени депутати ще си имат вяра, че блестят в своята интелектуална недостъпност, и по този начин ще омъглят публиката да не разбере, че не са на мястото си и прикриват мисловната си мизерия.

Рискът от зачестяване на заканите и деянията на физическо принуждение, а освен словесно, е по-изявен от този в предходните Народно събрание. Спокойното общение сред представителите на шестте партии не е допустимо да бъде наложено.

Луната в Козирог е причина с дребни изключения депутатите от всички партии първо да са щастливи от огромните заплати, които ще получават, колкото и да е животът на 49-ото Народно събрание. Най-доволни са тези от народните представители, които са наясно, че в случай че не бяха определени за депутати, щяха да са безработни. Стремежът към материални богатства е водещ.

За страната и политиката да му мислят водачите на партии. Доколкото са способни.

Композитната звездна карта според датата на основаването на Дунавска България и персоналната u година още веднъж приказва за връзки наситени с страсти, опълчване, до физическо принуждение, за вреди, които партиите с предумисъл ще си нанасят една на друга, вместо да работят в естетика и в обща изгода за страната и народа, според комбинациите и аспектите на планетите.

Оставам с усещането, че някой търси астрологична поддръжка посредством подобаващи планетарни конфигурации, с цел да накара хората напълно да се отвратят от партиите и с облекчение да одобряват промяната на държавното ръководство, в случай че или когато им бъде препоръчано.

Очевадна е предпоставката за кармична отплата сред партиите, президента и народа. Че вървим към нови избори е реалност, още преди началото на работата на 49-ото Народно събрание. Нищо ново. Миналото лято, на 10 юли написах, че „ въпросът с предварителните избори е не дали ще има, а дали ще бъдат един или два пъти през 2023 година “

За идващите избори за тази година, две са опциите.

Първата: „ В края на юни и началото на юли следва съществена смяна в живота на нашето общество... която може да бъде позитивна или негативна според от основата, върху която се прави. “ Ще откриете предизвестието ми за тази смяна в „ Астрологичен хороскоп 2023 “, годишната ми книга, която излезе от щемпел през октомври 2022 година Тази смяна може да са нови предварителни избори през юли, в случай че не бъде формирано държавно управление.

Втората: „ Не съм оптимист, че съставянето на жизнеспособно постоянно държавно управление ще е по силите на партиите в идното 49-о Народно събрание. Затова съществува причина с бодри упования, в късна есен с ария още веднъж да вървим към изборните урни. “

Единственият печеливш в продължаващата политическа обърканост е президента Радев и кръгът, чието лице е той. Това като че ли е по-малкото зло, имайки поради некадърността на харвардските „ шарлатани “ както ги назова президентът, да ръководят страната и отблъскващо противната угодливост на Борисов към непознати ползи по пътя към властта, която за него към този момент е минало, колкото и пъти ГЕРБ да печели избори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР