Преди четири години се появи първата информация за български хиперавтомобил.

...
Преди четири години се появи първата информация за български хиперавтомобил.
Коментари Харесай

Нов български хиперавтомобил за 4 милиона долара е по-бърз от Bugatti Chiron, но… само „на хартия“

Преди четири години се появи първата информация за български хиперавтомобил. Става дума за компания с името Alieno, която с изключение на относително положителни рендери на хипер автомобил, не сподели нищо друго. Сега, четири години по-късно от Alieno са подготвени с втори модел (първият изобщо не се появи), като настояват, че той е по-мощен и по-бърз от Bugatti Chiron.

Съобщава се, че оптималната скорост на високопроизводителния вид ще е 585 км/ч. Всичко, в описанието на колата звучи прекомерно комплицирано и неясно комично, в положителния смисъл. Задвижването е електрическо, само че това, което звучи напряко смехотворно, е, че компанията го назовава Octopus Synergistic System.

Част от Octopus Synergistic System са моторите, захранвани от акумулатори. Моторите, захранвани от акумулатори, се назовават ​​THF – необикновено. Според Alieno, новият модел, който се назовава Unum, ще се предлага с четири разнообразни разновидността на задвижване: RP2, RP3, RP4 и RP5, където RP значи Raw Power, явно.

„ Началното равнище “ RP2 обезпечава 2610 с два електрически мотора, до момента в който водещият в гамата RP5 има, предсатвете си… 24 мотора, по шест за всяко колело, за систематична изходна мощ от 5 221 к.с.

Говорейки за най-наточената трансформация, знаем, че тя ще има 180 kWh батерия, само че за жалост от компанията не казават нищо за пробега с едно зареждане. Предполагаемата хипер кола би следвало да е по-мощна от Ferrari 296 GTB, Lambo Huracan STO и Porsche 911 GT3 RS взети дружно и ви би трябвало доста ток за това.

Въпреки че звучи необикновено обаче, вие можете да платите за това, нищо, че е единствено във фантазиите на няколко души, които се занимават с така наречен автомобилна компания. А последната няма нито цех, нито лични разработки, нито нищо. Претенциите обаче не са по никакъв начин дребни. Оценката им за новия хипер автомобил е висока.

Това е доста безценен автомобил, чиято цена е 1.8 милиона $ за базовия модел и 4.5 милиона $ за този с всички преимущества. Това е неприятно, само че не толкоз неприятно, колкото фактът, че тази кола не съществува.

Проблемът е, че компанията го е правила и преди. Както към този момент споменахме, още през 2018 година Alieno пусна еднакъв хиперавтомобил с идентични характерности и индикатори на продуктивност, наименуван „ Arcanum “.

Снимките, както и през днешния ден, бяха прилични 3D изображения, само че колата по този начин и не стигна до произвеждане. Дори нямаше и изработен един-единствен образец като идея. Сега от Alieno споделя, че Unum ще бъде разполагаем от 2025 година А нека, но едва ли.

Източник: fakti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР