Преди броени седмици бе излъчен финалът на риалити формата Игри

...
Преди броени седмици бе излъчен финалът на риалити формата Игри
Коментари Харесай

Касим пред припадък във фитнес залата

Преди броени седмици бе излъчен финалът на риалити формата " Игри на волята: България ", само че почитателите му към момента настойчиво се интересуват от всичко, което се случва с участници в действителния живот. На множеството от тях славата оказа помощ много в професионален и персонален проект и все още са в действителност много дейни в обществените мрежи. 

В сезон 4 един от най-младите участнички - Касим, влезе със поръчка да бъде новия Неделчо Богданов и да получи купата " Новият крал на пъзелите ". Е, това не се случи, само че най-малко продължава да бъде същинска TikTok звезда поради занимателните видеа и скечове, които прави.

Силовите трудности несъмнено не бяха неговата част, само че все в живота Касим не е от най-активно спортуващите - даже имаме леки подозрения дали въобще в миналото е практикувал някакъв спорт, пише .vbox7.com. 

И до момента в който за него обществените мрежи са метод на живот, то за други риалити звезди от предаването спортът е и занимание, и всекидневие. В самото предаване Мани и Гого имаха лека омраза между тях, само че неотдавна стана ясно, че след финала всичко е забравено и сега те са си в действителност доста близки. В действителния живот и двамата се занимават професионално със спорт и им забележителна физика, за която всички, въпреки и тайничко, завиждат.



А какво ще кажете за това? Фитнес машините съумяха да накарат даже Касим да влезе в залата. Със сигурност са решени да вкарат младата звезда в топ форма и да отделят най-малко за малко от технологиите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР