Преди броени дни тя заминава по спешност за клиниката в

...
Преди броени дни тя заминава по спешност за клиниката в
Коментари Харесай

Прекрасната, слънчева Вася - майка на две малки дечица има нужда от нашата помощ

Преди броени дни тя отпътува по неотложност за клиниката в Турция, където откакто в началото е диагностицирана с рак на гърдата, по-късно й откриват разсейки в белия дроб, а в този момент лекарите откриват и разсейки в мозъка.

 

Вася е подложена на нападателна и тежка химиотерапия и лъчетерапия, цената на която е към 5000лв. По първични сметки Вася ще би трябвало да премине през 12 такива. Освен разноските за тях, на фамилията й са нужни и средства за престоя в болничното заведение и транспортните разноски.

 

Така общата сметка на паричните средства, които са нужни на Вася възлиза на 100 000лв. Обръщам се към всички за ПОМОЩ! Нека се обединим и помогнем на Вася по тежкия път, по който върви! 

 

 Моля всеки, който разполага с търговски обект, хранителен магазин или магазин за облекла и други и има предпочитание да се включи в акцията, да се свърже с мен, с цел да му дава кутия, защото БЧК има условие за типа и текста на кутията.

 

Ще използваме и идните коледни и новогодишни тържества в Своге и останалите обитаеми места, с цел да събираме пари. Публикувам тук и банковата сметка, по която можете да превеждате пари на Вася.

 

Споделяйте поста, с цел да може да стигне до повече хора! Нека повече хора схванат и оказват помощ! Благодаря на всички, които ще отделят време да прочетат този пост, на тези, които ще го споделят и на тези, които ще оказват помощ! Наближават най-светлите християнски празници, дано бъдем положителни и покажем на Вася, че не е сама! Вася, с теб сме!

IBAN: BG76STSA93000020947133 - Вася Малинова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР