Преди броени дни тв водещата Гала се завърна от лятната

...
Преди броени дни тв водещата Гала се завърна от лятната
Коментари Харесай

Гала стана селянка

Преди броени дни тв водещата Гала се завърна от лятната си почивка на Малдивите и към този момент се готви за новия сезон на " На кафе ", който започва при започване на септември. 

Но преди уговорките в малкия екран и даже преди да разопакова багажа от морето тя направи нещо друго. Оказа се, че е отгледала зеленчукова градина, която към този момент дава плодовете на труда на Гала. 

Гала се похвали на стори в обществените мрежи, че тази година е решила да си направи градина. Засадила е няколко стръка домати и нямала огромни упования, че от нея ще излезе толкоз добър градинар.

Явно малко се е забавила с разсаждането на зеленчуците, защото едвам в този момент откъсва първия червен домат. Легендарната водеща е очевидно щастлива, че е съумяла да отгледа сама зеленчуци и дава гореща целувка на първия откъснат домат. 

" Първата годишна продукция на нещо, което съм отгледала, в случай че не броим Мари ", споделя Гала, която признава какъв брой се е изненадала от гледката в личната й градина и се зарича, че другата година ще разшири градината и ще посади още зеленчуци.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР