Преди броени дни станахме свидетели на премиерата на изцяло новото

...
Преди броени дни станахме свидетели на премиерата на изцяло новото
Коментари Харесай

Любопитни факти за новото BMW 7 Series

Преди броени дни станахме очевидци на премиерата на напълно новото потомство на флагмана 7 Series на BMW и откакто шумът и страстите към представянето понамаляха малко е време да подчертаваме върху няколко забавни и пионерни новости при автомобила.

Новото BMW 7 Series, което ще бъде стартирано на пазара през ноември тази година, ще се създава във високотехнологичния цех на BMW Group в Динголфинг, като на една поточна линия ще се сглобяват всички негови версии- бензин/дизел, зареждаем PHEV хибрид и 100% електрическата i7.

Новото BMW 7 Series е дълго съвсем 5.4 метра (5391 мм), като 3125 мм от тях са образувани от междуосието. Флагманът ще бъде разполагаем в една настройка на купето си във връзка с дължината.

В взаимозависимост от пазара, флагманът на BMW ще се предлага в разнообразни версии на задвижващата си система, само че пилотната трансформация ще бъде напълно електрическата i7 xDrive60. Топ-версиите ще бъдат M-предложенията M760e xDrive с 571 конски сили и 800 Нм, и i7 M70 xDrive. Втората, която ще бъде стартирана на пазара през идната година, ще разполага с два електромотора и ще предложи на лидера мощ от над 600 конски сили, въртящ миг от над 1000 Нм и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди.



Изцяло електрическата задвижваща система на i7 xDrive60 ще предложи мощ от 544 конски сили, въртящ миг от 745 Нм, ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди и опция за изминаването на до 625 километра с един заряд на интегрираната си батерия (101.7 kWh).

При съществуване на подобаваща инфраструктура, батерията на новото BMW 7 Series е в положение да бъде презареждана с до 195 kW . Според изчисленията на компанията, това значи, че единствено за 10 минути ще може да бъде генериран батериен заряд за изминаването на нови към 170 километра.

Зареждаемите (PHEV) хибридни версии на 7 Series, които ще бъдат стартирани на пазара през идната година, ще предложат опция за изминаването на повече от 80 километра в чист електрически режим.

При предпочитание от страна на клиента, новото BMW 7 Series може да бъде оборудвано с автоматизирани (отваряне/затваряне) порти, специфичен Sky Lounge панорамен стъклен таван с интегрирани в него диодни детайли, Executive Lounge задни седалки, 31.3-инчов екран с 8K резолюция и формат 32:9, специфичен интерактивен светлинен модул за предното табло BMW Interaction Bar, наподобяващ естествената кожа новаторски материал Veganza в четири съществени цвята.

BMW i7 се предлага като в допълнение съоръжение със особено създадени взаимно със Swarovski кристални фарове



Всеки един от представителите на новото BMW 7 Series разполага общоприетоо с въздушно предно и задно адаптивно окачване , а като в допълнение съоръжение са налични интегрално интензивно ръководство и Executive Drive Pro, както и за първи път Pro версията на пакета M Sport.

По отношение на системите за подкрепяне и автоматизиране на ръководството, от BMW споделят, че новото 7 Series има извънреден капацитет за въвеждане на самостоятелно ръководство от Ниво 3 .

В панелите на задните порти на новото BMW 7 Series е интегриран 5.5-инчов екран, който дава достъп на пасажерите на задните седалки до редица характерни настройки, включително и тематичната Theatre Mode за допустимо най-хубавото видео преживяване, другите настройки на седалки, мобилния телефон, осветлението, щорите и други.

По отношение на свързаността, новото BMW 7 Series предлага интеграция на мобилен телефон с Apple CarPlay и Android Auto, 5G интернет съгласуваност с eSIM, цифров ключ за мобилен телефон, отдалечено възобновяване и насърчаване на функционалностите на бордовата система, интериорна камера с функционалност за снимане на вътрешността и изпращане към мобилен телефон и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР