Преди броени дни Жизел Бюндхен имаше своя специален повод за

...
Преди броени дни Жизел Бюндхен имаше своя специален повод за
Коментари Харесай

В чия компания Жизел Бюндхен отпразнува рождения си ден

Преди броени дни Жизел Бюндхен имаше своя специфичен мотив за празнуване. Супермоделът означи, дружно с най-близките дами в живота си, своя 43-и рожден ден.
 Жизел Бюндхен разкри цялата истина за раздялата с Том Брейди
Жизел Бюндхен проговори - и за брака си с Том Брейди, и за повода за раздялата им

Искрено и персонално пред Vanity Fair

И с цел да направи съпричастни и хилядите си почитатели към събитието, Жизел показа няколко симпатични фотоси от персоналния си празник в обществените мрежи. " Чувствам се благословена да бъда заобиколена от толкоз доста обич " написа тя към фрагментите - на които театралничи дружно със своята сестра близначка, щерка си и племенницата си.

" Моминското празненство " на Бюндхен включва пътешестване до планините на Бразилия. На една от фотосите тя отдава специфичен респект към своята сестра Патриша, а на друга се забавлява с 10-годишната си щерка Вивиан, готвейки се да се спуска с шейна.

Следват фрагменти от пътешествията край красиви езера, високи планини и моментите на отмора и похапване на вкусна храна.

Това е първият рожден ден на след края на брака ѝ с Том Брейди, който завърши предходната есен след 13 години. По-рано тази седмица източник, непосредствен до модела, показа пред People, че " Жизел желае само успокоение за рождения си ден тази година. Иска да е с най-близките си хора и по тази причина ще бъде в родната си Бразилия. Освен своя рожден ден, тя ще означи и този на майка си, който е малко след нейния личен. "
 Жизел Бюндхен и заниманията на плажа в Маями
Какви ги прави Жизел Бюндхен на плажа в Маями

Слънце, бански, уейкборд и занимания

Бюндхен в действителност стартира напълно нова глава в живота си. Тя даже смени и местожителството си, установявайки се в Маями в края на 2022 година И показа, че в града се усеща добре, като в " собствен дом " и се любува на всичко, което той може да ѝ даде. " Освен това е покрай Бразилия и сестрите ми постоянно могат да ми гостуват, което ме прави щастлива ", сподели тя имайки поради сестра си близначка, Патриша и останалите - Рафаела, Грациела, Габриела и Ракел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР