Преди броени дни американската хип-хоп звезда Кание Уест пусна дългоочаквания

...
Преди броени дни американската хип-хоп звезда Кание Уест пусна дългоочаквания
Коментари Харесай

Показаха чисто гола СНИМКА на Ким Кардашиян в подчинена поза

Преди броени дни американската хип-хоп звезда Кание Уест пусна дълго чакания си нов албум „ YE “ с многозначителна корица.

На фона на планините в Уайоминг, където са правени записите, Уест е написал „ Мразя, че съм биполярен. Страхотно е! “.

Корицата провокира много позитивни реакции, само че американският таблоиден уебсайт TMZ.com разкри, че рапърът е имал надалеч по-шокираща концепция за обложката на своя албум.

Централна роля в нея играе не какъв да е, а брачната половинка на Уест Ким Кардашиян - освен това в напълно позната светлина. От TMZ са се добрали до шокиращо фото на риалити кралицата, направено от самия рапър, написа epicenter.bg. На фотографията Ким е надупена чисто гола, легнала по стомах на ръба на матрак.

Огромният ѝ бюст се обрисува напълно ясно отстрани, само че фокусът е върху закръгленото ѝ дупе, изложена фронтално на показ.



Според човек от екипа на семейство Уест, фотографията в последна сметка е била отхвърлена поради прекомерно подчинената и унизителна поза на Ким. Това е елементарно разбираемо в подтекста на протичащото се в Холивуд, само че почитателите на най-известната риалити звезда могат още веднъж да се порадват на разголенoто й дупе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР