Преди Ботев – Черно Море (домакинство)България, EFBET Лига – Кръг

...
Преди Ботев – Черно Море (домакинство)България, EFBET Лига – Кръг
Коментари Харесай

Ботев Пд посреща Черно Море

Преди Ботев – Черно Море (домакинство)
България, EFBET Лига – Кръг 7
Съдия: Станислав Тодоров
Стадион: Футболен Комплекс Ботев 1912
Дата и час: 19.08.22, 21:00ч
Прогноза за времето: Слънчево, 37 градуса
Билети: Евентим и на касите на Футболен Комплекс Ботев 1912
ТВ/Лайв стрийминг: Diema Sport 1

В среща от 7 кръг на Ефбет Лига одобряваме тима на Черно Море на Футболен комплекс Ботев 1912. Отборът от Варна е в чудесна форма, като сега заема 4-то място в класирането. Варненци идват в Пловдив с актив от 12т от 5 изиграни мача, имайки загуба в единствено един дуел при визитата на ЦСКА София на стадион Българска Армия. Играчите на Илиан Илиев могат да се похвалят и с впечатляващото показване на нападателя Евгений Сердюк, който има 3 гола от 2 изиграни мача и сигурно ще търси благоприятни условия пред нашата врата.

От друга страна, нашите футболисти се завръщат пред своята аудитория, след равенството в Стара Загора, където жълто-черните изиграха тактически добър дуел, само че неточност в края на срещата ни лиши от цялостен комплект от точки.

Последни 5 дуела против Черно Море:

В последните ни 5 срещи против тима на Черно Море, записваме едвам 1 победа, като моряците могат да се похвалят с 1 тъждество и 3 победи.

Върху кои играчи да хвърлим взор:

– Евгений Сердюк – нападател – включил се към клуба през септември 2021, където записва 21 мача и отбелязва 13 гола. През актуалната акция, украинецът към този момент има 3 гола в 2 изиграни срещи

⁃ Матиас Курьор – добре познатият футболист на Черно Море се завърна във Варна след престой в индийския Норт Ийст. Атакуващият полузащитник е неизменим титуляр в състава на Илиан Илиев и той е един от водещите играчи в състава на варненци.

⁃ Иван Дюлгеров – едвам на 23 години, вратарят на моряците прави извънредно усещане, като от началото на акцията, той е позволил единствено 1 гол във вратата си – при визитата на ЦСКА в София.

Мениджър: Илиан Илиев – добре прочут в българското футболно общество, треньор с доста темперамент и сериозен опит. В своята 16-годишна спортна кариера Илиев играе като атакуващ полузащитник за Черно море, Левски (София), Алтай (Измир), Бенфика (Лисабон), Славия (София), Бурсаспор, АЕК (Атина), Маритимо и Салгейруш.

Между 1991 година и 2000 година записва 34 мача с 3 гола за Българския народен тим. Участва на Световното състезание през 1998 година във Франция. Начело е на варненци за повторно, като от 2018 години той се завръща отпред и води клуба.

Трансфери: Отборът на Черно Море бе много деен през трансферния прозорец. Общо 6 нови футболисти се причислиха към лагера на Илиан Илиев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР