Преди близо година Риана стана майка за първи път. Оттогава

...
Преди близо година Риана стана майка за първи път. Оттогава
Коментари Харесай

Тренировката на Риана и 10-месечния ѝ син

Преди близо година Риана стана майка за първи път. Оттогава насам тя не пропуща да показа с почитателите какъв брой щастлива е от този факт, както и постоянно споделя фотоси и видеа с дребния си правоприемник.
 Риана, ASAP Rocky и разходката им с подсилена защита в Холивуд
Когато Риана покаже плът и на улицата

Певицата с небрежна разходка в Холивуд

Певицата очевидно държи доста на това 10-месечният ѝ наследник да е постоянно с нея. Дори и по време на тренировки. Преди ден певицата разгласява симпатично видео - в него виждаме дребното дете, което сладко се усмихва, до момента в който е в прегръдките на майка си. Самата Риана остава полускрита на фрагмента, само че поради спортния екип, с който е облечена, излиза наяве, че се пробва да спортува.

А в това се убеждаваме още повече от нейния коментар към видеото: " Вижте кой не желае мама да тренира ".

Не излиза наяве дали детето напълно е осуетило спортните планове на майка си, написа Hollywood Life. От последвалите възторжени мнения обаче, разбираме какъв брой обичана е от своите почитатели Риана, както и ползата, с който наблюдават протичащото се в персоналния ѝ живот. " Бъдете в подготвеност - момчетата са толкоз дейни. Той е дребен, а към този момент е подготвен да скочи от ръцете на мама ", написа един от почитателите, а друго го назовава " дребния Роки ".

Съвсем неотдавна 35-годишната Риана разгласи, че е в очакване на второто си дете. При това направи откровението по забавен метод - по време на осъществяването си в шоуто на Супербоул. Тогава тя показва бременното си коремче и по този начин, без думи разкри огромната вест, че още едно бебе е на път.
 Риана, A$AP Rocky, Vogue Англия и какво показа певицата пред изданието
Риана и A$AP Rocky към този момент не крият сина си

Първата фамилна фотосесия за Vogue Англия

Впоследствие певицата даде обстойно изявление пред Vogue Англия, посредством което разкри доста за живота си и като музикант и реализатор, и като брачна половинка и майка. А за забележителната фотосесия театралничи освен тя, само че и половинката ѝ A$AP Rocky и дребният им наследник.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР