Преди 35 години Discovery направи своя дебют на Международното автомобилно

...
Преди 35 години Discovery направи своя дебют на Международното автомобилно
Коментари Харесай

Discovery 35th Anniversary Edition - видео

Преди 35 години Discovery направи своя дебют на Международното автомобилно ревю във Франкфурт на Майн. Моделът затвори разликата сред моделите Defender и Range Rover, и до през днешния ден се потвърди като повсеместен автомобил. Оттогава са създадени към 1,5 милиона автомобила.

Изданието Discovery 35th Anniversary към този момент е налично за поръчка. Още през 1989 година Land Rover желае да показа модел за фамилията с Discovery с обилен интериор, еластичност и типичните 4x4 характерности на Land Rover. 35 години по-късно, макар всички нововъведения, на практика нищо не се е трансформирало в профила на серията за пет моделни генерации.

Британците показват първокласния пълноразмерен SUV с нов, мощен и ефикасен D350 мек хибриден, редови, шестцилиндров дизел с 257 кВт/350 к.с. Discovery остава неизменен като седемместен фамилен SUV с обилно пространство и висока функционалност. Към това се прибавя впечатляващият дизайн на каросерията с присъщата стъпка в линията на покрива. Той стана запазена марка на Discovery и му придаде несравним контур.



Discovery има голяма известност и известност в международен мащаб като изключително еластичен и мощен 4x4, който е подготвен за всевъзможни задания. Той е потвърдил това освен милиони пъти в ежедневното шофиране по света, само че и в зрелищни задачи като приключенските обиколки „ Camel Trophy “, „ G4 Challenge “ и обиколките Land Rover Experience.

Моделите Discovery също се употребяват още веднъж и още веднъж като част от десетилетното партньорство на Land Rover с Международната федерация на сдруженията на Червения кръст и Червения полумесец (IFRC), най-голямата филантропична организация в света. Препоръчителната цена за Discovery за моделна година 2025 стартира от 77 800 евро, Discovery 35th Anniversary Edition се предлага от 107 400 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР