Преди 30 години Ахмед Доган тръгна срещу диктатурата. Ако днес

...
Преди 30 години Ахмед Доган тръгна срещу диктатурата. Ако днес
Коментари Харесай

Димитър Тадаръков: Подготвя се завръщането на Ахмед Доган в политиката

Преди 30 години Ахмед Доган потегли против диктатурата. Ако през днешния ден още веднъж се появи такава, той отново ще влезе в политиката, съобщи предприемачът и непосредствен до Доган проф. доктор Димитър Тадаръков.
Той разяснява има ли условия, в които ръководителят на Движението за права и свободи (ДПС) да се върне в дейния политически живот, както и слуховете за здравословното му положение, които твърдяха грип и даже лек инфаркт.
Проф. Тадаръков отхвърли изрично вторите, а за напускането на дейната политическа сцена предприемачът съобщи, че Ахмед Доган съжалява за своето неявяване в нея, само че "обстоятелствата били такива ". "Той следи, преценя, само че не желае да взе участие ", уточни професорът.
Пред Bulgaria ON AIR Димитър Тадаръков даде своята оценка и на работата на ръководещите, от които Движението за права и свободи изиска избор на съмнение и оставката на вицепремиера Валери Симеонов.
По думите му примерът на едно държавно управление дали заслужава да ръководи и при какви условия, е свършената работа по държавния бюджет.
"Това е един социалистически бюджет- за всекиго по нещо, без развиване и без промени! " Така предприемачът дефинира както приходите и разноските на държавното управление за 2018 година, а също и самата му работа до момента.
Проф. Тадаръков не беше отегчителен за поискания избор на съмнение от Движение за права и свободи, само че съобщи, че това е позиция на всяка политическа опозиционна партия, която е намерила "точен и правилен измерител за него ".
"Доколкото разбирам и следя, правилният измерител на Движение за права и свободи е присъединяване на Патриотите и националистите в настоящето ръководство. Всяка партия има своето право да изиска оставката на даден министър ", отговори сбито гостът на малкия екран.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg