Преди 2 месеца младият лекар, които доби популярност покрай участието

...
Преди 2 месеца младият лекар, които доби популярност покрай участието
Коментари Харесай

Наум и Теа разкриха пола на бебето

Преди 2 месеца младият доктор, които доби известност около присъединяване си в тв сериала "Откраднат живот " и половинката му Теа Минкова оповестиха, че чакат първата си рожба.

Тогава двамата разгласиха в Инстаграм профилите си един и същи кадър, на която гордият и ухилен до уши предстоящ баща държи ехографска фотография на плода, позиционирана пред корема на годеницата си.

Сега, във видео, качено в формалния им YouTube канал, двамата разкриха и пола на детенцето, което би трябвало да се роди в края на тази година. Оказва се, че те чакат момиче.

Наследникът на актьорската фамилия и приятелката му, с която се познават от учебно заведение, само че любовта им пламва година-две по-късно по време на инцидентна среща в тунела на Софийския университет, се сгодиха през ноември 2018 година

Наум предложи брак на Теа точно на 26-ия ѝ рожден ден. Няколко дни по-късно Теа показа в изявление за Dir.bg, че не прави проекти за огромна женитба, а събитието ще е ексцентрично и в стеснен кръг и добави, че са подготвени за "най-сериозното решение ", а за нея това е да станат родители.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР