Преди 2 дни актрисата Гуинет Полтроу отпразнува своя 50-ти рожден ...

Преди 2 дни актрисата Гуинет Полтроу отпразнува своя 50-ти рожден

Edna гола жена на 50: Гуинет Полтроу отпразнува юбилея си с предизвикателна снимка

Преди 2 дни актрисата Гуинет Полтроу отпразнува своя 50-ти рожден ден. Една от любимките на Холивуд показа хубав и много провокационен кадър в профила си в Instagram по случай своя празник.

На фотографията Гуинет позира гола, а кожата ѝ блести  в златен отенък.
                             

" Караш 50-те години да наподобяват като новото 20! ", гласят част от мненията под фрагмента.

" По-гореща отвсякога! ", гласи различен коментар

На 50 Гуинет  наподобява, че е по-уверена, щастлива и красива отвсякога.  Тя нееднократно е доказвала, че е доста смела жена, не единствено в работата си, само че и в персоналния си живот.
                             

На 50 тя явно празнува своята независимост и умеенето си да приема себе си такава, каквато е. Актрисата е известна с натуралната си хубост и че постоянно разгласява свои фотоси в обществените мрежи, в които даже без никакъв грим наподобява в действителност необикновено. Тя постоянно е споделяла, че ненавижда да носи тежък грим и в всекидневието си избира да постави единствено серпантина и малко руж, само че продуктите, които употребява, наложително би трябвало да са напълно от натурални съставки.

В галерията ни можете да видите някои от най-хубавите моменти на Гуинет и да се вдъхновите от мислите ѝ за живота и любовта!

Източник: edna.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg