Преди 10 дни най-обсъжданата пейлейтка у нас - Николета Лозанова,

...
Преди 10 дни най-обсъжданата пейлейтка у нас - Николета Лозанова,
Коментари Харесай

НиЛо замени Дубай с Милано - slava.bg

Преди 10 дни най-обсъжданата пейлейтка у нас - Николета Лозанова, реши да размени относително ниските температури у нас с жаркото дубайско време. Тогава брюнетката взе щерка си Никол и отлетя за Обединените арабски емирства, където отседна в най-скъпия хотел "Bulgari Resort ", предава Dir.bg.

През уикенда, обаче, тя реши още веднъж да смени пейзажа и отпътува за втория по-големина град в Италия, прочут още като една от международните столици на модата - Милано. За последно половинката на Ники Михайлов, вратар на футболния тим "Левски ", беше там през август т.г., когато показа в обществените мрежи горещи фрагменти от престоя си.

Днес, както персоналната ѝ традиция повелява, Лозанова разгласява в формалната си Инстаграм страница нови фотоси, с които разкри на своите почитатели мигове от престоя си. На тях се вижда, че тя е отседнала в един от най-луксозните хотели, които мястото може да предложи на своите гости, а точно "Armani Hotel Milano ", ситуиран в сърцето на града, където са всички значими забележителности.

Сградата датира от 1930 година, а планът е на Енрико Графини. Всяка една от 95-те стаи носи духа на марката и включва обзавеждане от "Armani Casa ", осигурявайки на гостите си комфорт и отдих в усамотение.

Две от изображенията Лозанова е снимала в огледалото на асансьора, като на първото носи пай дънков гащеризон, чиито копчета в предната горна част е оставила разкопчани, разкривайки гърдите си. На другото е облечена в спортно облекло - цикламен топ над пъпа и бяло свободно долнище, които е комбинирала с високи чорапи и маратонки в звук.

На третата снимка тя се намира в една от мраморните бани, с които е прочут хотела, като театралничи седнала на пода в бежов корсет, комбиниран с ефирна плисирана пола в цикламен цвят, падаща на етажи, и същите обувки.

Но престоят ѝ в Италия не беше нескончаем, тъй като преди 12 часа тя показа фотография - под формата на история, на която разкрива нощна София отвисоко, най-вероятно снимана от самолета, с които се е прибрала още веднъж в родината. Съдейки по стикера, изобразяващ момиче с палец, сочещ надолу, явно плеймейтката не е щастлива от завръщането си вкъщи.

Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР