Предаването за тенис на Sportal TV - “Sportal Open -

...
Предаването за тенис на Sportal TV - “Sportal Open -
Коментари Харесай

Sportal Open в навечерието на Ролан Гарос без Надал

Предаването за тенис на Sportal TV - “Sportal Open ” - се завърна с изчерпателен епизод преди началото на “Ролан Гарос ”, който ще е исторически, тъй като ще се организира без присъединяване на Рафаел Надал.

Журналистът на Sportal.bg Даниел Любомиров в компанията на експертния посетител Николай Драгиев (Евроспорт) разискват обичайно и всичко най-интересно към представянето на Григор Димитров на сезона на алено досега.

Какво можем да чакаме от единствения българин в тенис елита на “Големия шлем ” в Париж? Каква оценка би трябвало да получи той за резултатите си на клей досега, в случай че трябваше да играе рано-рано против Карлос Алкарас и Новак Джокович?

Рафаел Надал разгласи отдръпването си от “Ролан Гарос ” и тениса за известно време, като дефинира 2024-та за последния си професионален сезон. Как ще наподобява в негово неявяване обичаният му шампионат във френската столица?

Може ли Новак Джокович автоматизирано да бъде избран за любимец, в случай че в предходни години точно наличието на Надал е бил главната спънка за това Ноле да не е толкоз сполучлив в Париж? Ще преодолее ли в точния момент физическите си проблеми великият сърбин, с цел да се опита да стигне до трета “купа на мускетарите ”?
 Първи успех на клей за Медведев, 20-а купа в 20-и град Първи успех на клей за Медведев, 20-а купа в 20-и град
За първи път от две десетилетия няма корав любимец на “Ролан Гарос ”, който да не се споделя Рафаел Надал (или Федерер, или Джокович). Карлос Алкарас, Стефанос Циципас, Каспер Рууд, Холгер Руне и към този момент даже Даниил Медведев могат да мечтаят за първи успех.
 Елена Рибакина завоюва шампионата в Рим Елена Рибакина завоюва шампионата в Рим
При дамите пък обстановката се обърна по отношение на тази при мъжете - в този момент към този момент там има две изявени имена, които са сложени на първа и втора позиция в схемата и от които се чака да си оспорват купата. Ига Швьонтек и Арина Сабаленка са считани от всички за най-очакваните финалистки, само че не трябва да се подценяват Елена Рибакина, Онс Жабюр или да се изключва изненадата.

Гледайте “Sportal Open ”!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР