Предаването на Сашо Кадиев Кой да знае ще има нов

...
Предаването на Сашо Кадиев Кой да знае ще има нов
Коментари Харесай

Сашо Кадиев пак се уреди в телевизията

Предаването на Сашо Кадиев " Кой да знае " ще има нов сезон, научи " България Днес ". Куиз шоуто, което започва на 1 януари, е избило рибата и тотално печели борбата за рейтинга с конкурентната Нова тв, която по това време излъчва " Черешката на тортата ", разбра " България Днес " от свои източници.

Още във финалния епизод на " Кой да знае ", излъчен предишния петък, Кадиев показа, че най-вероятно не се сбогува с почитателите на шоуто. А единствено си споделят сбогом и до скоро. Причината за това е, че Кадиев е наясно с бъдещето на шоуто още от седмици.

Зрителският интерес кара Би Ти Ви да върне предаването, чието лице е Кадиев, през май, когато приключат другите шоупрограми, заложени в програмата - " Ергенът ", " Денсинг старс " и " Аз обичам България ". В последното още веднъж ще гледаме Малкото Евро, както е именуван артистът поради майка си Катерина Евро. Той е един от капитаните на " Аз обичам България ", което започва нощес.

Кадиев е измежду най-харесвани фрагменти на частната медия. Синът на Катето Евро прекара куп години в " Преди обед ", само че реши да напусне утринното предаване поради липса на свободно време. Целият сезон на " Кой да знае " се снима в границите на няколко дни, което идеално пасва на изискванията на Сашо.

Още не е ясно кои ще бъдат капитаните в " Кой да знае ". В първия сезон тимовете бяха водени от Милица Гладнишка и артиста от " Татковци " Христо Пъдев. Няма да е изненада, в случай че сътрудниците на сцената запазят мястото си и през пролетта, когато ще бъдат фотосите на майското лъчение на предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР