Пред тежко изпитание е изправена това лято прясната любов на

...
Пред тежко изпитание е изправена това лято прясната любов на
Коментари Харесай

Сашо Кадиев и новата му жена разделени цяло лято, ревност раздира младата Ивелина

Пред тежко тестване е изправена това лято прясната обич на Сашо Кадиев и неговата обичана Ивелина Чоева. Докато манекенка купонясва с приятелки в Гърция, то прясното й гадже се товари с работа в родината, изкарвайки пари за многото дами в живота си.

Александър не може да откри време, с цел да заведе гаджето си на море. Младата манекенка се принуди да демонстрира дългите си крайници на гръцките плажове, съпроводена само от своите приятелки. Атрактивните дами демонстрираха фотоси и видео от своята почивка в южната ни съседка, от които се вижда, че събират мъжките погледи на всички места, където се появят. Въпреки това обаче, най-малко за пред света, те съблюдават положително държание. Ивелина се застрахова против ревността на своята половинка като написа на пясъка галено името „ Саши “, а до него нарисува сърце. Цялата комбинация разгласява на фотография в обществените мрежи.

Според осведомени самата манекенка ревнува половинката си доста повече в сравнение с той нея. Причината – поради  дъщеря си Катя, артистът няма по какъв начин да приключа контакт със своята някогашна жена Таня. Макар и с надалеч по-голям витален опит от манекенката, тя продължава да е хубава, с което дразнила Ивелина. Допълнително масло в огъня налива фактът, че единствените почивни дни, които съумял да откри в програмата си Кадиев прекара с Таня и детето на къмпинг на южното Черноморие, и то тъкмо тогава, когато половинката му потегли за Гърция. Вместо да са дружно там, двамата се задоволиха само с замяна на сърчица в обществените мрежи, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР