Пред развод на 23 февруари е зодия Риби.Ето хороскопа на

...
Пред развод на 23 февруари е зодия Риби.Ето хороскопа на
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 февруари петък: Една зодия е пред развод

Пред бракоразвод на 23 февруари е зодия Риби.

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Трудете се - този ден е обвързван с триумфи, само че тези триумфи няма да са леки, нито инцидентни. Ще съумеете доста да постигнете на професионалното занятие, да блеснете с настоятелен качества и да се покажете в най-хубава светлина. За страдание в областта на персоналните връзки не всичко ще върви по този начин безпрепятствено. Тук за демонстрация на самодейност не е желателн даже да се мисли. Ходенето след своите прищявки и недомислените действия напълно не са желателни, а в полза на точния израз - неприемливи са. Денят също е подобаващ за всевъзможни домашни действия, а и за взаимна активност с членовете на фамилията си и с другари. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът внезапно ще стане по-лек и радостен.

Телец

От този ден е изцяло евентуално да започнете нещо ново. Вариантите са доста: с нов обичан човек, изобщо без него или пък с предходния, само че на нов лад. При всички случаи някакъв детайл на оригиналност би трябвало да участва през днешния ден обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете хубав букет цветя. Също е излаз.
 

Близнаци

Вашият обичан човек през днешния ден доста комплицирано ще реагира на всели Ваш опит да го измамите, надхитрите или въпреки единствено да го разиграете. Постарайте се да вземете под внимание тази странна специфичност и да действате със съответните заключения и избраните цели.
 

Рак

Вашият обичан човек напълно не е самичък - той си има родственици. Днес би трябвало да си спомните за това, а и да деянията към тях най-много внимание. Само не бъдете заядливи или прекомерно грижливи: Това няма да провокира нищо повече от неспокойствие и неразбиране. Затова пък няма да Ви бъде нездравословно, да сте малко с по-широка усмивка, в сравнение с нормално.
 

Лъв

Днес просто по този начин от нищото ще се появи чудесна вест, която Ви визира и то освен Вас, а и Вашите родственици и другари. Очакват Ви нови запознанства, радостни новини и сантиментални събития. Освен това ще вземете присъединяване в разпространение на хубавата вест. Заредете се с позитивна сила и си запазете малко за черни дни. Сега стартирате да разбирате обстановката, в която сте се оказали изцяло, а това е прелестно. Днес няма защо да се безпокоите – всичко върви просто чудесно.

Дева

През този ден Вашия обичан човек доста ще фантазира, ще си измисля и ще построи цялостен град, състоящ се единствено от въздушни и пясъчни крепости. Имате избор: да станете скептик-реалист, или да споделите фантазиите му! Първото е по-правилно, а второто - по-интересно...

Везни

Денят е доста повече подобаващ за независима работа, в сравнение с за взаимни планове. Доста мъчно ще се окаже намирането на общ език със сътрудници и настоятелен сътрудници, а и тези, които са Ви съдружници много постоянно ще позволяват досадни, и понякога дори глупави неточности. Везните – ръководители би трябвало изключително деликатно да следят подчинените си и да внимават дали всички техни инструкции са разбрани вярно. Доста добре се разбирате с представителите на по-възрастното потомство, само че в връзките с децата има още какво да се желае. Ще са Ви нужни изключителна тактичност и биволско самообладание, с цел да не обидите капризничещото

Скорпион

Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...
 

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на проницателен и удивителен придружител, към момента не сте подготвени да спрете. Възможно е, дори да сте в въодушевление да проведете един от Вашите прословути обществени дуели, към което Ви тласка Вашето себелюбие, с цел да покажете пред хората на какво сте способни. Ако първоначално Вашият сътрудник гледа на тази обстановка друго, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп причини, оставете го на мира. Нали не желаете да загубите тази борба?

Козирог

Козирози, бъдете внимателни с домашните животни, и изключително с кучетата - техният манталитет постоянно е много непредсказуем!

Не ги галете против посоката на козината и ги извеждайте на време на разходка, тъй като другояче има опция да Ви хапнат, след което Вашето обичано зверче към този момент няма да бъде обичан член на Вашето семейство.
 

Водолей

Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух.

Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.
 

Риби

Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ общуване ”.

Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден.

Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите или да поискате бракоразвод.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР