Пред препълнената зала в Младежкия дом в Монтана се проведе

...
Пред препълнената зала в Младежкия дом в Монтана се проведе
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Петър Петров е на балотаж в Монтана

Пред препълнената зала в " Младежкия дом " в Монтана се организира отворена среща на " Възраждане " с поданици на общината. В нея взе участие ръководителят на политическата организаця -Костадин Костадинов, зам.-председателят и претендент за кмет на Монтана - Петър Петров и претендентите от листата за общински съветници от " Възраждане ".

Пред натрупалото се голям брой Костадинов уточни, че по лични социологически данни на „ Възраждане " претендентът за кмет Петър Петров е на балотаж, на който ще успее да засилва и негласуващите жители, ще им даде опцията да отхвърлят десетилетния средновековен режим на ръководство на Монтана и ще завоюва изборите за кмет на Общината.

От своя страна Петър Петров съобщи, че в качеството си на депутат от района, по този начин и като предстоящ кмет на общината ще работи за Монтана със сърцето си и с всичките му професионални знания на приет юрист, ще се стреми да увеличи стандарта на живот на своите съграждани и да възроди този загиващ и обезлюдяващ се град.

Посетилите на срещата пожелаха триумф на " Възраждане " и показаха своите очаквания, че на 29.10. Монтана към този момент ще поеме по един нов и сполучлив път на ръководство, водена от младите, решителни и борбени представители на " Възраждане ".

„ Възраждане " е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!




Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР