Пред нашия екип от квартал Надежда в Сливен споделиха, че

...
Пред нашия екип от квартал Надежда в Сливен споделиха, че
Коментари Харесай

Мъжът, сочен за подбудител на паника в Сливен: В нашия клип няма заплахи

Пред нашия екип от квартал " Надежда " в Сливен споделиха, че апелите за извеждане на децата от учебно заведение са пристигнали от свещеник в столичния квартал " Факултета ". Днес се срещнахме с индивида, посочен за основател на суматохата. Пред нашата камера той изрично отхвърли, че е набожен лидер и че е предупреждавал хората, че децата ще им бъдат отнети, до момента в който са на учебно заведение.

" Има подвеждащи въпроси - на три години да ги учат на секс, тия хора са се побъркали. Ще си поръчват нашите деца по интернет, къде ли ще отидат нашите деца? "
Този клип е сниман по време на митинг против несъществуващата Стратегия за детето в квартал " Факултета " на 4 октомври. Заради него Стефан Адрианов, дружно с татко му, е посочен като пастора, разпалил суматохата в Сливен.

Стефан Адрианов: Аз не съм свещеник. Ние не сме с татко ми пастори. Баща ми е неработоспособен, аз съм един елементарен човек, който е бил на митинг.

Стефан Адрианов споделя, че е обезпокоен за сигурността си, желае и да почисти името си. Обясни, че като татко на две деца той, неговият татко и други родственици преди няколко дни се присъединили в митинга против Стратегията за детето в квартала. Споделили клип онлайн във " Facebook ", в който татко му приканва:

" Прочетете Стратегията деликатно. Има я в интернет. Разпространете я, хората да я видят ".Стефан Адрианов: В нашия клип няма закани. В нашия клип татко ми е споделил, че ще има полово обучение на доста дребни деца. Това го написа в Стратегията, той го споделя от Стратегията. Има го и в Гугъл-а.
След клипа със Стефан се свързва мъж от ромската махала в Сливен - Божидар. Поискал уточнения за митинга, а по-късно предложил образуване на протест пред Парламента.

Стефан Адрианов: И той ми се обажда и вика: " Няма да имате проблеми, ние сме от квартал в Сливен, аз тук давам отговор за няколко хора. Не знам защо дава отговор, аз му споделих " Не, аз не вземам участие в такива неща ".
Божидар призовал Стефан да разгласява сходни клипове в редица групи в обществените мрежи. А по-късно го показал за виновника за създалото се напрежение.

Стефан направил опит да се свърже с Божидар, оставил му гласово известие, което останало без отговор.

Стефан Адрианов: Божидаре, за какво не ми вдигаш, какво се случва? Какви са тия ексцесии, къде ги изказваш, че някой те е подвел тебе?
Учители в квартал Факултета, които от терзание не застанаха пред камерата ни, описаха, че от месеци има напрежение поради митингите против оттеглената Стратегия. Произволно избрахме едно във " Факултета ", ситуацията през днешния ден бе спокойна.

Родители, които отхвърлиха да застанат пред нашата камера обаче споделиха, че се готвят за отпор, ако някой влезе в дома им да им вземе децата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР