Пред магистратите в Сливен той твърди, че не е употребявал

...
Пред магистратите в Сливен той твърди, че не е употребявал
Коментари Харесай

Ето го Господин, който дрогиран уби с камиона си 23-годишната Стела на АМ „Тракия“

Пред магистратите в Сливен той твърди, че не е употребявал опиати, Окръжният съд го остави зад решетките

24-годишният Господин Господинов е водачът на камиона, който свиреп блъсна авариралия Форд на бургазлийката Стела Маринова на Автомагистрала „ Тракия “, убивайки я на място и ранявайки други три девойки. Младият мъж е родом от димитровградското село Долно Белево, работел в транспортния отрасъл от пандемичната 2020 година

В късния следобяд през днешния ден Окръжният съд в Сливен прегледа мярката му за неотклонение и го остави в ареста до започване на делото. Пред магистратите Господинов, чийто тест за опиати бе позитивен за метамфетамин малко след злополуката, се кълнеше, че не е взимал опиати. Той обаче по този начин и не съумя да даде и рационално пояснение за случая.

От профила му в обществените мрежи излиза наяве, че 24-годишният юноша има сериозна другарка от няколко години. И сериозен проблем с правописа на български език, в случай че изобшо шльокавицата, която употребява за обществените мрежи, може да се назова някакъв понятен език.

До 6 октомври той има право да жали наложената му през днешния ден мярка за неотклонение. Това би трябвало да се случи пред Апелативния съд в Бургас.

В същото време стана ясно, че митингът на бургазлии против килъра, който бе очакван за на следващия ден, се отсрочва за идната седмица. Днес стотици стачкуващи настояха за по-строги санкции на пътя. Те са гневни, че 24-годишният водач Господин, който се качи зад кормилото на камион, пренасящ сирене „ Саяна “ след приложимост на опиати и алкохол, въобще има брошура. Припомняме, че в неговото досие има 21 пътни нарушавания за едвам 3-4 години стаж на пътя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР