Пред журналисти каза: Доколкото разбирам от беседата (с хора от

...
Пред журналисти каза: Доколкото разбирам от беседата (с хора от
Коментари Харесай

Важно: Чии интереси са представлявали Цацаров и Гергов на срещата в ЦУМ?

Пред публицисти сподели: " Доколкото запознат съм беседата (с хора от ДАНС, бел.ред.) обвързвано е с това, че на господин Дончев е изнесена класифицирана информация ".

Но това споделя той. Може да си го разреши, тъй като през 2017 година Висш съдебен съвет и Инспектората към него си „ свършиха “ работата и абсурдът бе заметен по черджето.

Досега повече детайлности обществото научи само от това, което обществено показа предприемачът Сашо Дончев, притежател на „ Овергаз “. А то бе обвързвано с изразено неодобрение от Цацаров за изявления във вестник „ Сега “, както и с внушения от страна на основния прокурор по това време, че Дончев е подпомагал финансово „ Да, България “ и телевизия BIT. Оказа се, че информацията, която му е предоставена – очевидно от службите – е безусловно погрешна. На което обществото не реагира уместно, макар явното доказателство, че тайните служби могат да манипулират всякаква информация за всеки един българин, компания, медия и прочие В резултат всеки може да се окаже цел за избрани институции в полза на избрани кръгове. Но това е положението…

Четири години след срещата Сотир Цацаров споделя още: " Няма да влизам в каквито и да е детайлности. Единственото, което ще кажа, че при реализирането на тази среща, при диалога, аз нямам каквито и да е терзания от етична, морална или друга позиция ".

Този път Цацаров се заблуждава грубо, макар мита за неговата просветеност и правни знания. Може и да ги има, само че сигурно подценява същите качества у съперниците му.

Някои обстоятелства: Инициаторът на срещата (според Сашо Дончев, бел.ред.) Георги Гергов е почетен консул на Руската федерация. За това по какъв начин си прави работата в интерес на Москва приказват възторжените оценки на съветското посолство в София, изразени на формалната страница на задачата през 2021 г във Facebook. „ Гордеем се с това, че Русия има подобен другар! “

Георги Гергов е основател на масонската ложа „ Слънце Ориент “. Според пловдивския предприемач Петър Станчев това станало по заръка на тогавашния президент Георги Първанов. Според него Сотир Цацаров е член на тази ложа. Целта й е да употребява цялата икономическа власт в Южна България. Такава ложа под името СДРУЖЕНИЕ „ ЛОЖА СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ – ПЛОВДИВ “ е записана като съдружие в Пловдивския Окръжен съд през 2005 година Справка в ДАКСИ демонстрира, че тя е дейна и сега. Неин ръководител е Димитър Недков, някогашен кадър на Мултигруп. Самият Станчев признава, че също е масон, само че в друга ложа.

В предаването „ Насреща Люба Кулезич “ Сотир Цацаров споделя преди време: „ Членуването в масонска ложа не е нездравословно за магистрат, тъй като същото е да се членува в ловна дружинка или във ветроходен клуб – и там се основават някакви контакти и познанства “. След това продължава: „ Гаранция ли е, че човек е самостоятелен, в случай че не е масон или ловджия? Нещата зависят от индивида “.

Нещата зависят от човека… Така е, по тази причина като знаем, че Гергов съставлява ползите на непозната страна, а Цацаров като основен прокурор е част от масонската ложа „ Слънце Ориент “, учредена от Гергов, какво да си мислим за тези двама индивиди? Те чии ползи са представлявали на срещата в ЦУМ със притежателя на „ Овергаз “? И употребена ли е конфиденциална информация от секретните български служби в тази ситуация? Не твърдим, че се е случило това, само че въпросите сами се натрапват.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР