Пред хиляди фенове в зала Кралица Елизабет, Рони О’Съливан победи

...
Пред хиляди фенове в зала Кралица Елизабет, Рони О’Съливан победи
Коментари Харесай

О`Съливан се класира за финала в Хонг Конг, чака го Робъртсън

Пред хиляди почитатели в зала " Кралица Елизабет ", Рони О’Съливан победи с 6:5 фрейма Джъд Тръмп в звезден полуфинален конфликт на супертурнира по снукър " Хонг Конг Мастърс ".

Ракетата ще се изправи против Нийл Робъртсън в спор за купата и най-голямото парче от 315-те хиляди паунда награден фонд, предназначен за събитието, което се организира по случай 20-годишнината от независимостта на Хонконг от Англия.

Австралиецът сподели позабравената си добра форма и записа втори сериозен триумф на супертурнира по снукър, побеждавайки с 6:4 локалния любимец Марко Фу.

Робтрсън сподели великодушие и се извини на публиката, задето е отстранил нейния любим и го е лишил от чувството да се бори за купа на домашна почва.

За последно който и да е от майсторите на щеката игра в Хонконг през 2007 година, когато Джон Хигинс завоюва демонстративния шампионат, проведен по случай 10-годишнината от независимостта от Англия, до момента в който в този момент събитието е за 20-годишнината на същото събитие.

Суперфиналът на шампионата " Хонг Конг Мастърс " сред Рони О`Съливан и Нийл Робъртсън ще се играе на следващия ден (неделя) следобяд.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР