Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти

...
Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти
Коментари Харесай

Майката на Евгения Банева: Има ли нормален човек, който да ликвидира бизнес, носещ му такива дивиденти?

„ Пред българския народ Баневи са най-големите нарушители. Вярвайте, на моменти се запитвам: Аз човек ли родих, или дявол? ”. Това заяви майката на Евгения Банева – Мария Генчева, пред кореспонденти в Апелативния съд. Днес съдът би трябвало да реши дали да остави Евгения и Николай Баневи в ареста.
 Вместо да даде заплати в Полимери, Банев предпочел да си купи кола, споделя правист в сдружението  Кои са фамилия Баневи  Прокуратурата проверява приватизирания цех Полимери
„ Аз не споделям, че те са почтени. Някой да чу такова нещо? Но има съд, който съд ще се произнесе ” ", съобщи Генчева. Според нея щерка ѝ и нейният брачен партньор са евентуално най-репресираното семейство в България.

По думите ѝ върху Евгения и Николай Баневи се упражнява принуда и евентуално са най-репресираното семейство.

Тя добави, че обвиненията за предприятието " Полимери " са пресилени:

 „ Така както се приказва, че „ Полимери ” калкулирано можеше да даде толкоз и толкоз милиона, желая да ви попитам има ли естествен човек, който да ликвидира бизнес, носещ му такива дивиденти? Народът го е споделил – кокошката, която снася златно яйце, не се коли! Заводът изобщо не е бил това, което господин Борисов (премиерът Бойко Борисов) споделя и това ще се потвърди, че е по този начин ”.

Днес съвещанието за ограниченията на семейство Баневи стартира със скандал. Въпреки експлицитното предпочитание на двамата арестувани да беседват с публицистите, правосъдната защита се опита да ограничи тази опция.

Очаквайте детайлности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР