Пречистване на тялото можете да си направите с лимон и

...
Пречистване на тялото можете да си направите с лимон и
Коментари Харесай

Комбинацията от сода и лимонов сок пречиства тялото

Пречистване на тялото можете да си извършите с лимон и сода за самун. Тази композиция е в положение да забави развиването на съществени болести или изцяло да отстрани раковите кафези.

Няма да повярвате какъв брой потребна е за тялото ви. Научните проучвания разкриват, че няколко капки лимонен сок, смесени със сода бикарбонат, могат да спасят живота ви.

Содата бикарбонат се употребява за грижа за тялото както извън, по този начин и от вътрешната страна. А, в случай че добавите витамин С, който се съдържа в лимоновия сок, получавате мощна композиция, която пази цялото тяло.

Алкализира тялото

Комбинацията от лимон и сода бикарбонат алкализира цялото тяло. Това ни оказва помощ да вземем за пример да се борим с ацидозата, която може да възникне, когато бъбреците не отделят задоволително киселина от тялото или когато тялото създава прекалено много киселина. Това също е превъзходен лек за бъбреците, улеснява работата им, оказва помощ за прочистването на организма и изгарянето на мазнини.

Метаболизъм

Вече сте чували, че лимонът форсира храносмилането, само че в случай че към него добавите малко сода бикарбонат, ще получите отлична примес, която сполучливо се бори с подуването на корема, само че и оказва помощ в битката с гастроезофагеалния рефлукс.

Пречистване на тялото

Тази примес пречиства черния ни дроб, а доза витамин С укрепва организма и му оказва помощ да се бори с вируса. Заради всичко това не забравяйте всяка заран да пиете лимонова вода, в която сте добавили чаена лъжичка сода бикарбонат. По този метод ще регулирате неприятния холестерол и ще подобрите работата на сърдечно-съдовата система.

Вижте още: Как да разберем дали имаме дефицит на йод?

Съставки:

сок от половин лимон1 ч. л. сода за хляб1 чаша вода (200 мл)

Изстискайте лимона и прибавете содата за самун към този сок и залейте всичко с вода. Пийте на празен корем всяка заран в продължение на 7 дни. Направете отмора за 14 дни и по-късно повторете лекуването. Тази напитка сполучливо се бори с туморите и предотвратява образуването и развиването на рак.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР