"Пребит, примирен и унижен", бяха трите думи, използвани за описание

...
"Пребит, примирен и унижен", бяха трите думи, използвани за описание
Коментари Харесай

Отборът на Барселона беше пребит и унижен от Реал Мадрид, твърдят в Испания

"Пребит, безропотен и унизен ", бяха трите думи, употребявани за изложение на съблекалнята на Барселона след загубата от Реал Мадрид в Ел Класико в неделя вечер, това настояват близки източници до „ каталунците “. Връщането на тима в каталунската столица се е почувствало като същинско заравяне. Те също по този начин изгубиха първото място в лигата и в този момент би трябвало да гонят, а не да водят.

С оставащи 12 мача и 36 точки, играчите бяха наясно, че биха могли да нанесат на Реал Мадрид сериозен трах в неделя. Победа на „ Сантяго Бернабеу “ или даже тъждество щяха да оставят противниците си в доста компрометираща обстановка. Сега обаче обстановката се е обърнала на 180 градуса. „ Белите “ са в този момент водачът в Ла Лига.

Сърдити лица и оскърбително безмълвие са изпълнили рейса при връщането на отбора и даже Хосеп Мария Бартомеу не се е опитал да вдигне настроението. Старши треньорът Кике Сетиен се е опитал да вдигне духа тима с къс диалог след мача в съблекалнята и е благодарил на играчите, че са дали всичко от себе си.

И по този начин, в Барселона са останали със единствено един патрон и това е Шампионската лига. Те ще се опитат да завъртят странния си сезон с главата нагоре. Самият Меси обаче показа насокор, че този състав не е задоволително добър, с цел да завоюва Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР