Пребиха и ограбиха самотен възрастен мъж във врачанското село Бутан.

...
Пребиха и ограбиха самотен възрастен мъж във врачанското село Бутан.
Коментари Харесай

Заради 60 лева: Пребиха жестоко възрастен мъж във врачанско село, отровиха кучето му

Пребиха и ограбиха уединен възрастен мъж във врачанското село Бутан. Нападателят взел 60 лв. и отровил кучето на пенсионера, съобщи  Би Ти Ви.

76-годишният Стефан Стефанов живее в края на селото. След случилото се той се опасява да отиде на открито, не знае дали няма още веднъж да се срещне с крадеца.

Преди да свърши мача Англия – Франция мъжът излязъл от дoма си, с цел да пусне кучето си. След това се върнал, ядосал се на резултата на футболната среща и си лежащ.

Към 1:00 часа през нощта станал и отишъл към банята. Усетил няколко удара, след които си блъснал главата в масата и паднал. През това време чувал непрекъснатия апел да даде парите си.

Възрастният мъж дал отговор, че няма пари, а крадецът декларирал, че ще стане по-лошо. Последвали ритници. Пострадалият обяснил, че има единствено 60 лв. в портфейла си и ги дал на крадеца. Той му взел и банковите карти, и персоналната карта, и шофьорската брошура, и джиесема.

По-късно Стефан Стефанов излязъл от къщата си и видял, че кучето му едвам вдишва, а бързо по-късно то умряло.

Възрастният мъж, целият трептящ и оцапан с кръв, отишъл при съседите си. На идващия ден селото се изпълнило с полиция, само че тези произшествия там не са необичайност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР