Преасфалтирането на участъка от път II-16 Своге - София ще

...
Преасфалтирането на участъка от път II-16 Своге - София ще
Коментари Харесай

Отлагат за 7 септември преасфалтирането на пътя Своге - Своге

Преасфалтирането на сектора от път II-16 Своге - София ще бъде на 7 септември, оповестяват от АПИ. Тогава и придвижването по път II-16 Своге - София ще бъде спряно.

Причината за отлагането с два дни са предстоящите дъждове на следващия ден . Прогнозата на синоптиците е за превалявания през целия ден, а при сходни метеорологични условия е невероятно полагането на нов асфалт .


" Трейс " ремонтирали пътя край Своге след злополуката, само че не знаели че са виновни

Обосновката е нужна за изясняване на договорните връзки, пишат от компанията

Припомняме, след тежката злополука с рейс на 25 август, когато починаха 17 души, а 21 бяха ранени, в тази права първо бяха осъществени огледи, в това число втори оглед с взимане на проби, след което стартира ремонт на сектора. От прокуратурата през днешния ден оповестиха, че забавянето не се дължи на дейности на проверяващите.

Днес продължи фрезоването на пътната настилка и почистването на трасето в сектора от път II-16 Своге - София, което е част от подготовката за идните асфалтови работи в правата от водостока, преди пътния случай до моста над река Лесковдолска. Дейностите се правят без прекъсване на придвижването в една лента.

Утре и вдругиден, 5 и 6 септември, придвижването в сектора ще се прави без ограничаване. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация, напомнят от АПИ.

 Започна ремонт на сектора от тежкия случай край Своге
Започна ремонт на сектора от тежкия случай край Своге

Дейностите се правят без прекъсване на придвижването в една лента

На 7 септември ще стартира преасфалтирането на правата и придвижването по път II-16 Своге - София ще бъде спряно .

Обходните направления за леките коли са път II-81 София - Монтана и по-късно път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход. Път II-81 - проход " Петрохан ", на територията на Софийска област, също е в ремонт и в този сектор водачите би трябвало да карат с по-ниска скорост и да съблюдават прецизно пътната сигнализация.

Тежкотоварните камиони и рейсовете , идващи от Видин по път Е-79 и пътуващи към Своге, с цел да не влизат в Искърското дефиле ще бъдат отклонявани при Ребърково в посока Ботевград. Леките коли и локалният трафик, пътуващ от София към Своге, ще могат да минават по път II-16 в двете направления до отклонението за село Редина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР