Преасфалтираха дефектиралата временна пътна настилка, част от пътен възел на

...
Преасфалтираха дефектиралата временна пътна настилка, част от пътен възел на
Коментари Харесай

Сложиха дебел асфалт на пукнатините по АМ "Струма"

Преасфалтираха дефектиралата краткотрайна пътна настилка, част от пътен възел на Лот 4 на автомагистрала " Струма ", оповестява БГНЕС. Вчера се нагъна настилката на изхода от автомагистралата за пътуващите за Петрич и Мелник. Днес на към 150-метровото разстояние бе положена 25-сантиметрова нова асфалтова настилка. На място, с цел да инспектира пуснатия единствено преди седмица Лот 4 от автомагистралата, по която не престават ремонтните работи, през днешния ден дойде шефът на АПИ инж. Лазар Лазаров. Той беше извънредно засегнат и сподели, че оповестената през вчерашния ден "лъжа ", че се е пропукал Лот 4 на Автомагистрала "Струма " наскърбява строителите.

Инж. Лазаров мина по 14-километровото трасе по пуснатия предварително Лот до Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, с цел да се уверят всички кореспонденти, че главното трасе на автомагистралата няма недостатъци и не е пропаднало. Лазаров категорично акцентира, че предварителното стартиране на трасето преди седмица по молба на премиера Борисов е, с цел да се разтовари трафикът към Гърция, който към този ден заобикаляше през град Петрич.

По трасето на автомагистралата продължава да се работи и най-много по пътните й възли.

Вчера дефектира изходът от Лот 4 за пътуващите за Петрич и Мелник. Днес преди инспекцията на Лазаров това трасе бе затворено, с цел да бъде преасфалтирано, а придвижването се осъществяваше на стадии в отсрещната еднопосочна лента.

Инж. Лазаров за разлика от Министерство на регионалното развитие призна, че изходът не е краткотраен, а единствено пропукалата се 12-сантиметрова настилка и е част от Лот 4 на Автомагистрала "Струма ".

По дефектиралия пътен възел ще продължава да се работи до 11 септември. Лот 4 на Автомагистрала "Струма " стартира от новопостроения мост при Техномаркета, на 8 километра след Сандански.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР