Празниците за Камелия от известно време са малко по-различни, а

...
Празниците за Камелия от известно време са малко по-различни, а
Коментари Харесай

Щастливо семейство! Камелия грее в компанията на Баян и Цветин

Празниците за Камелия от известно време са малко по-различни, а причина за това е нейното най-голямо знамение – синът й Баян, видя kliuki.ws. Само преди няколко месеца, навръх Великден, поп фолк изпълнителката сподели своя подарък, за който се е борила над 15 години.

Малчуганът е дълго чакано бебе и Камелия не крие, че е минала през „ цялата палитра от страсти и усеща ” преди той да е появи на бял свят, само че не се е отказала от тази сложна борба да стане майка.

Сега изпълнителката се радва на цялостно семейство и постоянно споделя фотоси със своите почитатели. И на Коледа поп фолк изпълнителката не пропусна да поздрави своите фенове. Тя качи няколко фрагмента на коледната софра, а по-късно зарадва почитателите си и с нова фамилна фотография.

На нея цялото семейство е пред елхата. Малкият Баян се е настанил комфортно в скута на тате, а Камелия се е качила на раменете на Цветин. Кадърът бързо събра доста лайкове с мрежата, както и хиляди пожелания за радостни празници.

„ Страхотна фотография, доказателство за това, че постоянно можеш да сбъднеш фантазиите си, в случай че ги преследваш задоволително дълго, малчо е необикновен, бъдете живи и здрави ”, написа фенка на Камелия към коледния фотос.

 

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Kamelia (@kamelia_official)

 

 

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Kamelia (@kamelia_official)

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР