Празниците са време, в което всеки натрупва по някой излишен

...
Празниците са време, в което всеки натрупва по някой излишен
Коментари Харесай

5 храни, които подпомагат отслабването

Празниците са време, в което всеки натрупва по някой непотребен кг. А обществената изолираност тази година ще ускори тази наклонност. Излишние килограми не просто водят до неприветлив външен тип, а и до здравословни проблеми – те ни карат да се задъхваме, развиват се стомашни проблеми. Наднорменото тегло води и до репродуктивни проблеми и диабет.
Ако обаче не обичате диетите, а желаете да свалите няколко килоглама преди или след празниците, то можете хем да похапвате, хем да намаляване, в случай че вкюлите в менюто си следните храни:
Яйца  
 За здравословното намаляване споделя здравна сестра За здравословното намаляване споделя здравна сестра
Медицинска сестра от американския град Спаркс, Невада, отслабна с 55 кг за 18 месеца и дава препоръки на искащите да отслабнат. Тя...
Те са богати на холестерол и не би трябвало да се употребяват в огромни количества. Можете да хапвате по две дневно.Те са страхотна закуска, тъй като ни поддържат сити за дълго време без да са доста калорични.

Риба  
Мазните риби се предлагат при проблеми с килограмите. В рибата има здравословни мазнини и доста протеини. Омега -3 мастните киселини пък имат антивъзпалителен резултат и възстановяват инсулиновата сензитивност и работата на сърцето.
Немазно говеждо или пилешки гърди
 Трик за намаляване: Мийте зъбите си незабавно след хранене Трик за намаляване: Мийте зъбите си незабавно след хранене
Колкото и да се пробвате да отслабнете, факт е, че привикването към нов метод на живот с цел да отслабнете не постоянно е толкоз елементарно. За п...
За разлика от прекомерно мазното свинско месо, говждото и пилешкото би трябвало да участват в уравновесената диета. С тях намалявате и шанса от развиване на диабет и сърдечно-съдови заболявания.
Варени картофи
Те са наложителни при диета. Съдържат калий, който управлява кръвното налягане. Добавете към режима си и ряпа и сладки картофи, които също са доста потребни при намаляване.
Фасул и бобови растения  
Всички бобови са добре пристигнали в диетата ви. Те имат високо наличие на протеини и фибри, засищат и понижават приема на калории.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР