Празниците са хубаво нещо. Всеки е в очакване за тях,

...
Празниците са хубаво нещо. Всеки е в очакване за тях,
Коментари Харесай

2 зодии, които винаги са готови да предизвикат драми по време на празник

Празниците са хубаво нещо. Всеки е в очакване за тях, вълнува се и няма самообладание да посрещне обичани хора от далечни места.
Две са зодиите, които всякога, щом е празник, са в подготвеност да провокират драми. Като, че ли са родени да основават блъсканица по време на фамилни събирания.
Ето ги и тях:
Овен
Овните са на първа линия, когато става въпрос за разстройване на задушевната конюнктура. Те могат да бъдат съвсем по едно и също време занимателни и нетактични. Често пъти си вършат смешки на гърба на останалите.

Много евентуално е, в случай че сте на една маса с представител на тази зодия, върху вас да връхлети засегнатост и да се почувствате извънредно неудобно. Огненият знак не мисли доста за следствията и е бърз в дейностите.
Не очаквайте обаче да получите опрощение от Овен, в случай че е сгафил. По-вероятно е да стане от масата и да си тръгне, вместо това да се извини за думите си. Това негово поведение сигурно може да провали всеки един празник, без значение какъв брой огромен е той.
Водолей
Тези хора никога не са скандалджии, само че пък обичат да водят безсмислени диспути на каквато тематика се сетите. Те може и да нямат кой знае какви знания в региона, само че пък решат ли да държат на своето, няма да се откажат.
 НИКОГА не се карайте с някоя от тези зодии НИКОГА не се карайте с някоя от тези зодии
Да се скарате с някого е неприятно прекарване. Вие се карате, спорите и главно инвестирате всичките си сили, с цел да докажете, че те гр...
Когато са на маса, те изрично заобикалят да водят незначителни диалози. Привърженици са на философското мислене и точно това ги подтиква към по-глобални тематики.
Дори да не са прави, те няма да правят отстъпка и ще опитат да извадят всички обстоятелства на показ, тъй че да защитят тезата си.

Представителите на зодията са царе в повреждане на мирната атмосфера.
Ако сте на една маса с Водолей или Овен, имайте го поради. Много евентуално е в един миг усмивките на хората да застинат по лицата им и множеството от тях да сведат взор в земята!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР