Празниците наближават и е време обвързаните дами да изберат за

...
Празниците наближават и е време обвързаните дами да изберат за
Коментари Харесай

Какво никога да не подарявате на партньора си за Коледа

Празниците наближават и е време обвързаните дами да изберат за половинките си коледен подарък. Мъжете постоянно са комплицирани за избиране на подарък и също имат своите желания. Има някои дарове обаче, които в никакъв случай не би трябвало да подарявате на колегата си. Те са несъответствуващ израз на обич. По-скоро демонстрират баналност, равнодушие, освен това – липса на познаване на половинката. Но в случай че нямате никаква концепция какво да му подарите, най-добре избягвайте следните тривиални дарове. Те са всичко друго, само че не и подобаващи за половинката ви за Коледа.

Комплект за бръснене

Много дами ще си кажат, че комплектите за бръснене са превъзходен подарък, тъй като са практични, постоянно са нужни, нали? Един мъж постоянно се бръсне, по тази причина и няма да сте си хвърлили парите напразно, а пък той ще остане удовлетворен, че ще му влезе в приложимост. Грешите и доста се лъжете. Комплектите за бръснене, одеколоните и другите сходни на тях мъжки принадлежности са безпределно тривиални и са омръзнали на мъжете. Няма да зарадвате колегата си с подобен подарък. Дори на някои мъже може да им стане неприятно точно тъй като с подобен подарък показвате равнодушие към това какво ще подарите, написа az-jenata.bg.

Аксесоари за бюрото

Аксесоарите за бюрото са подобаващи може би за сътрудник или другар, който не ви е по никакъв начин непосредствен, само че когато става въпрос за половинката ви, сходни настоятелен и безчувствени дарове са освен непотребни – те са пагубни за връзката ви. С подобен подарък като че ли казвате на колегата си, че не мислите за него и не ви пука какво ви е приказвал, защо ви е разказвал, какви са неговите пристрастености и занимания.

Куфарче с принадлежности

Този подарък е подобаващ единствено и само в случай че сте сигурни в пристрастеността на половинката ви в поправянето на всякакви неща. В противоположен случай този подарък е извънредно несъответствуващ за Коледа, рожден ден или какъвто и да е мотив.

Коледна пижама

Още един образец за подарък в последния миг, с който издавате, че нямате никаква концепция с какво да зарадвате обичания си мъж. А и какъв брой мъже обичат да спят с пижама или да се размотават у дома, облечени като анимационен воин? Помислете за това, преди да купите пижама, още повече с коледни картинки.

Прекалено безценен подарък

Може да сте избрали страховит подарък, който е и в същото време невероятна концепция, само че в случай че е прекомерно безценен, това може да се окаже проблем. Повечето мъже не обичат да получават прекомерно скъпи дарове от нежните си половинки, тъй като това въздейства зле на мъжкото им самочувствие и его. Бъдете по-умерени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР