Празниците наближават, а с тях идват и дните, в които

...
Празниците наближават, а с тях идват и дните, в които
Коментари Харесай

Новогодишно обещание: Да си правя застраховките от вкъщи

Празниците наближават, а с тях идват и дните, в които почивката и домашният уют са най-желаното преживяване за всички нас. В комфорта на дома си се заричаме, че идната година ще сме по-спокойни, ще обръщаме внимание на значимите неща, на фамилията, на здравето си, няма да се изнервяме за несъществени проблеми. Ще пътуваме по-често, ще бъдем по-дръзки и ще подхващаме нови инициативи без да ни е боязън от неуспех.

Това е и интервалът, в който се сещаме за някои значими неща, които сме желали да създадем през годината, само че не е останало време. Например да застраховаме дома си. Други пък тъкмо тогава идват на дневен ред и не търпят отсрочване – като изтичащата застраховка „ Гражданска отговорност “.

Звучи ли ви познато?

Дигитализираните застрахователни услуги са освен това от улеснение. Те икономисват време, пари и нерви, и улесняват доста процеси, а платформата на ДЗИ го потвърждава с функционалностите си - от подаване на съобщение за вреда и инспекция на статус по вреда, до възнаграждение на вноски, във всеки един миг и от всяко едно място можете да плащате начислената застрахователна награда или поредна вноска, освен това по комфортен за вас метод – с банкова карта, записана за заплащания онлайн, или посредством ePay.

На всеки от нас се е случвало тъкмо в празничен ден, да напуснем уюта на дивана и да се отнесем до някой офис, което ни хвърля в лека суматоха. Тази Коледа обаче няма да има потребност да излизате от вкъщи си, с цел да свършите някое – или всички – от тези значими неща, тъй като ДЗИ напълно неотдавна оповестиха поредност от нови функционалности в , където всички клиенти могат да получат самостоятелна оферта, както и да сключат застраховки ,, и застраховка за жилището .
 d
Платформата започва с набор от застрахователни артикули, които законът разрешава да бъдат основани и ръководени напълно цифрово, без да се постанова физическо посещаване в офис. Ако ви следва пътешестване за празниците, ето опция да пробвате новата услуга още в този момент – напълно онлайн. Същото се отнася и до наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “, както и за застраховката на имуществото. Нали обичате уюта на личния ви дом? Застраховайте го, с цел да си почивате в него още по-комфортно и умерено.

В същото време от компанията осведомят, че върви и работата по нова осведомителна система за осъвременяване на продуктите на ДЗИ и синхронизирането им с тези, предлагани на огромните европейски пазари. По-доброто преживяване за клиентите и предлагането на повече услуги за тях е главната цел на новата платформа, както и привличането на сътрудници – цифрови брокери, финансови и нефинансови институции, благодарение на които услугите за крайните клиенти са в допълнение разширени.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР