Празникът Хелоуин дойде малко по-рано в Белия дом, където президентът

...
Празникът Хелоуин дойде малко по-рано в Белия дом, където президентът
Коментари Харесай

Хелоуин дойде по-рано в Белия дом

Празникът Хелоуин пристигна малко по-рано в Белия дом , където президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп посрещна децата на репортерите , отразяващи събитията в президентството, съобщи АП.

Тръмп одобри малчуганите в Овалния кабинет. За спонтанното празненство децата се бяха дегизирали като вещици и принцеси Лея от " Междузвездни войни " . Един от малчуганите беше умалено копие на Дарт Вейдър от галактическата сага, а различен се беше маскирал като еднорог. Тръмп си поговори с децата и поздрави родителите им, че са отгледали такива малчугани.
 
" Не мога да допускам, че медиите са основали такива хубави деца. Как медиите са го създали, не знам ", сподели Тръмп, приканвайки децата да се причислят към него на президентското му бюро. Накрая той подари на малчуганите кутии с шоколадови целувки.
 
 Guliver/Getty Images

Второ празненство във връзка Хелоуин ще има в понеделник на Южната ливада на Белия дом . На него са поканени фамилии на възпитаници от 20 учебни заведения от окръг Колумбия, щатите Мериленд и Вирджиния, както и фамилиите на военни. Тръмп и първата дама Мелания ще подарят на участниците в празненството сладки , приготвени от сладкарите на Белия дом.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР