Празничното настроение се е настанило и в дома на Фики.

...
Празничното настроение се е настанило и в дома на Фики.
Коментари Харесай

Когато си баща на момиче: Фики с рядка снимка на дъщеря си, показа и дома си

Празничното въодушевление се е настанило и в дома на Фики. Това потвърждава фотографията по-долу, на която виждаме поп-фолк артиста с щерка му:

" Какъвто бащата, такава и дъщерята ", написа на британски фики на фотографията, а някои даже го разказват като най-хубавия татко за 2022 година

Виж още: Така честват фамилните хора! Джизъса с безшумно празненство за ЧРД, Полина - неразделно до него 

Еслем се роди в края на август предходната година, като раждането ѝ беше огромно събитие за целия жанр Стораро. Тя е първото момиче в фамилията от много генерации насам и всички още преди раждането ѝ обещаваха да я гледат като принцеса. 

Прави усещане и фона, на който е направена фотографията. Очевидно става въпрос за дома на семейство Стораро, където очевидно на респект са бялото, златното и сребристото. Впечатление прави и фактът, че и там има елха с фигура на Дядо Коледа.

Виж още: Нека да е жестоко: Гери-Никол обича кучешката поза, само че е фенка и на нещо друго

Иначе Фики за следващ път си свърши добре работата тази година. След двата шлагера - единият на пролетта, другия на лятото и есента, " Отпусни се " и " Чупки в кръста ", артистът пусна дружно с брат си Емрах първа обща ария. Тя се споделя " Любовта е гадно нещо " и както всеки план с името на двамата, и тя стана безспорен шлагер. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР