Празнично ревю на парти рокли и прически на младите дизайнери

...
Празнично ревю на парти рокли и прически на младите дизайнери
Коментари Харесай

Ученици от Асеновград спретнаха ревю със свои тоалети и при...

Празнично ревю на празненство рокли и прически на младите дизайнери и фризьори от ПГ „ Свети Патриарх Евтимий “ очарова публиката в Градската библиотека в Асеновград. Ревюто бе под надпис „ С ръцете си творим коледна магия “.

Момичетата показаха ефирни тоалети в настоящи цветове, съчетани със стилни прически, направени пред публиката в библиотеката. Те влязоха и в ролята на манекени, като сами дефилираха с направените от тях дрехи. Освен атрактивните дами в ревюто се включиха и три момчета, които също на място оформиха атрактивни мъжки прически на свои съученици. 

След като завършиха с прическите на своите съученици, се обърнаха към публиката, с цел да потърсят доброволец за проява на фешън мъжка прическа. Първият храбрец, който се озова на сцената, се снабди с истинска фризура, завършена усърдно пред въодушевените фенове. В публиката с изключение на възпитаници имаше и родители, които бурно приветстваха надарените гимназисти.

Официален посетител на събитието бе Живка Георгиева - началник на дирекция „ Хуманитарни действия, планове и съдействие “ в Общината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР