Празнично честване по повод 185 години от рождението на Васил

...
Празнично честване по повод 185 години от рождението на Васил
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 18 юли

Празнично честване във връзка 185 години от рождението на Васил Левски се организира през днешния ден пред паметника на Апостола на свободата в Алеята на Възраждането в Морската градина във Варна.

Обжалване пред Комисията за защита на конкуренцията стопира въвеждането в употреба на рибарско пристанище „ Карантината “, което се оказа съвсем невероятно за потребление поради затлачения с пясък вход. Производството в Комисия за защита на конкуренцията е по искане на компания „ Бг Ленд Ко “ АД.

За встъпване в православната религия обаче не е належащо единствено предпочитание, а и известни финанси. Нужно е да се заплати избрана сума като такса към определения храм. В множеството случаи е в размер на 50 лв., като тук-там стига и до 70, сподели информация на Moreto.net с ценоразписите на десетина църкви.

Община Варна търси да наеме змиеловец, който при потребност да хваща и реалокира влечуги от обществени и публични мести. Това излиза наяве от оповестената публикация в уеб страницата на администрацията. От претендентите, които могат да подадат документи до 29 юли, не се изисква степен на приключено обучение, професионална област или професионален опит

Два рейса изгоряха на пътя сред Долни чифлик и Пчелник, оповестяват очевидци във фейсбук групата " Виждам те КАТ - Варна ".От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая пред Moreto.net и обявиха, че сега се обясняват аргументите за него.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР