Празничният трафик изнерви шофьорите в страната - в социалните мрежи

...
Празничният трафик изнерви шофьорите в страната - в социалните мрежи
Коментари Харесай

Свидетели заснеха пореден клип с агресия на пътя

Празничният трафик изнерви водачите в страната - в обществените мрежи натрупа известност клип от преди ден, сниман на автомагистрала " Тракия ".

Във видеото се вижда по какъв начин мъж демонстрира експанзия - рита автомобил. Намесва се и различен мъж и едвам не се стига до пердах сред двамата.

 Полицията със препоръки по какъв начин да опазим дома си от обири по празниците Виж още

Именно против сходен жанр произшествия е и засиленият надзор от страна на полицията в празничните дни.

Припомняме, че КАТ обезпечава пътищата с всички екипи и техника по празниците. Акцията на " Пътна полиция " ще се организира в две съществени посоки.

Първото е ориентирано към застраховане на трафика. Екипите на " Пътна полиция " ще бъдат подкрепени от екипи на Жандармерията и Охранителна полиция.

В първия стадий ще бъде подпомагано придвижването, от Столична дирекция на вътрешните работи в столицата са взети ограничения за застраховане на главните булеварди, контролиране на придвижването от чиновниците за да не се основават тапи и други сходни.

Екипите на Жандармерията ще се движат паралелно с транспортния поток по основните пътища за извеждането на такива нападателни водачи и общо взето рискови водачи за придвижването.

" Апелът към жителите е да извършват разпорежданията на чиновниците от телефоните 112 и да подават спомагателна информация към нашите екипи, с цел да може да си свършим правилно и ние отговорности ", приканиха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР