Празничният шопинг започва с изгодни предложения на световни и български

...
Празничният шопинг започва с изгодни предложения на световни и български
Коментари Харесай

Black Weekend в Grand Mall от 24 до 26 ноември

Празничният шопинг стартира с преференциални оферти на международни и български фешън марки в най-големия търговски център във Варна.

Модна дестинация №1 на цяла Североизточна България, Grand Mall - най-големият търговски център във Варна, открива празничното извършване на покупки тази седмица. От 24 до 26 ноември в акцията Black Weekend се включват множеството магазини в комплекса, които оферират богато многообразие от артикули.

Отстъпките са обилни, специфични предложения има за цели сбирки, а доста търговски обекти оферират твърда отстъпка на цялата си наличност.

Сред участниците в шопинг акцията са представители на международни и българските фешън марки - водачи в дамските и мъжки дрехи и обувки, козметика и парфюмерия, бижута, часовници. Облеклата, обувките и играчките за деца оферират прелестни хрумвания за дарове, които ще радват малчуганите под коледната елха. Специални предложения имат и многочислени артикули за актуалния дом - техника и фон, както и все по-търсените дрехи и аксесоари за спорт и интензивности в свободното време.

Супермаркетът в комплекса се включва с апетитни оферти в акцията, а заведенията в обширната зона за хранене на Grand Mall изкушават с всевъзможни усети от целия свят.

Специалните предложения открийте в уеб страницата:

Харесайте Facebook страницата на, с цел да виждате първи офертите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР