Празничният дух малко по-малко завладява всички ни и все по-често

...
Празничният дух малко по-малко завладява всички ни и все по-често
Коментари Харесай

Неприятният инцидент, който Катрин Зита-Джоунс претърпя

Празничният дух малко по-малко превзема всички ни и все по-често чуваме коледни песни и виждаме светеща коледна декорация.
 Шон Мендес, Камила Кабейо, The Christmas Song и домашният видео привет за Коледа към почитателите им
Домашното видео на Шон Мендес и Камила Кабейо

Никой не може да познае кой е режисьор на клипа

Много известни персони към този момент разгласиха фотоси с подготовката за празника. И в случай че за множеството от тях тя е била занимателно занятие, то за Катрин Зита-Джоунс не може да се каже същото.

За страдание очарователната актриса е претърпяла противен случай, за който заяви в профила си в Instagram. Тя разгласява видео, на което виждаме кракът ѝ, затрупан с торбички лед.

Съпругата на Майкъл Дъглас показа, че е наранила крайници си, до момента в който е украсявала дома за наближаващите празници. Железен кол - част от коледната декорация, е паднал върху крайници на Катрин. " Аз слагах коледната декорация, и стоманен кол, който трябваше да е част от статуя, която даже не харесвах, падна на крайници ми, и боли ", споделя тя във видеото.

В друго видео 51-годишната актриса реши въпреки всичко да покаже на почитателите си украсата, поради която претърпя този противен случай.

" Благодаря на всички за благите пожелания. Нараних крайници си, до момента в който върша това. Струваше ли си? Весела Коледа на всички ", сподели тя в клип, в който демонстрира украсата.

В текста към видеото, Катрин написа, че болката е била по-силна, в сравнение с при раждането, само че че към този момент е в празнично въодушевление. Хубаво, че всичко се е разминало добре, и нека по-бързо не помни за случката и чества от все сърце.
 Джиджи Хадид, подранилата коледна декорация и нови фотоси с бебето
Подранилата коледна декорация на Джиджи Хадид

Никога не е рано, нас в случай че питате
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР