Празничните дни ни подлагат на доста изпитания, с които предстои

...
Празничните дни ни подлагат на доста изпитания, с които предстои
Коментари Харесай

След празниците: върнете килограмите с мандарини

Празничните дни ни подлагат на много тествания, с които следва да се оправим в идващите дни. Резултатът от прекаляването с храната може би е измежду най-трудните за превъзмогване проблеми. Да свалим бързо и дейно качените два кг е измежду задачите, които си слагаме за новата година. Един доста прелестен метод да го създадем е посредством диета с плодове.

Пълнозърнестите храни понижават риска от развиването на сърдечни болести
Мандарините са един страховит плод и идеална храна по време на диета. Те са доста сладки, само че действително съдържат малко количество въглехидрати. В 100гр. плод се съдържат едвам 8 гр въглехидрати, 0 гр мазнини и 1 гр белтък и 35 калории.

Диетата продължава четири дни, през които се употребява най-вече мандарини. 3 кг плод се разделя на 5 равни елементи за целия ден. Порциите се употребяват едновременно заран, преди обед, на обяд, след обед и вечер, или по 3-4 мандарини през 30 минути.

Омега-3 мастните киселини може да оказват помощ против меланхолия
За закуска може да добавите кофичка нискомаслено кисело мляко, както и в случай че усетите неизпълним апетит.

Не е добре да увеличавате продължителността на диетата, тъй като е фрапантна и натоварва организма.
Свързани вести Колко мандарини дневно да ядем и по какъв начин да изберем най-вкусните Диетолози не разрешиха да ядем повече от 7 мандарини дневно Не хвърляйте корите от мандарини, ще сгрешите
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР