Празничната суматоха преди Коледа в големите европейски градове е обичайна.

...
Празничната суматоха преди Коледа в големите европейски градове е обичайна.
Коментари Харесай

Културни дейци и бизнесмени на протест срещу частичното затваряне

Празничната блъсканица преди Коледа в огромните европейски градове е нормална. Но не във всички страни. Някои, като Дания, Холандия и Германия, с 952 смъртни случая през последните 24 часа, стегнаха рестриктивните мерки, като учебни заведения, несъществени магазини, питейни заведения и заведения за хранене, спортни зали или места за отдих и просвета , оповестява БГНЕС. Във Англия питейните заведения, заведенията за хранене и спортните зали още веднъж се затварят , в Лондон и околните региони. Властите обмислят да затегнат ограниченията през Коледните празници, вместо да ги провиснал.
Във Франция гневът на най-засегнатите браншове нараства. Един ден търговци, ресторантьори и хотелиери стачкуват против закриването на бизнеса си. Този вторник артистите и експертите в региона на културата и развлеченията излязоха на улицата. Във Франция частичната обсада е отстранена, само че преди малко е натрапен полицейски час от 20:00 ч. Художници и експерти по развлечения заплашват да се извърнат към съда, с цел да принудят държавното управление да им разреши да отворят още веднъж. " Ние не разбираме, има неравенства във връзка с магазините, метрото, местата за поклонение ... И тогава се оказваме на улицата, само че в неприятния смисъл на думата. Така че сме затворени малко на всички места, в главата, в душата и в духа ", споделя Паскал Льо Генен, артист и режисьор.
 Трескаво извършване на покупки часове преди затварянето на комерсиалните центрове Трескаво извършване на покупки часове преди затварянето на комерсиалните центрове
Хората всеобщо пазарят часове преди новите ограничаващи ограничения да влязат в действие, съобщи БГНЕС. Станислав към този момент е направил своята поку...
„ Минаха месеци от първото затваряне, тъй че в действителност има доста значима заплаха в бранша за художниците, за техниците, които ще изгубят работата си за дълго време “ , споделя Вероник Велин, заместник-директор на новия спектакъл от Монтрьой. В Украйна даже е имало епизоди на принуждение. Имаше конфликти сред полицията и протестиращите по време на митинг на предприемачи от дребния бизнес, които разкритикуваха ограниченията против COVID-19, оповестени от държавното управление. Около 40 служители на реда бяха ранени. Училищата, несъществените компании и спортните зали ще затворят от 8 януари. " Ние сме заложниците на дадена игра. Разбираме го и не ни харесва. От повече от година желаеме да бъдем изслушани и те ни оставиха на личните си сили ", споделя Виктор Величко, притежател на дребен бизнес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР