Правят луди пари от това, казва една дилърките, които продават

...
Правят луди пари от това, казва една дилърките, които продават
Коментари Харесай

Скандал с матурите, учители продават отговорите от теста

Правят луди пари от това, споделя една дилърките, които продават правилните отговори за 100 лв.

Верните отговори на матурата по български език и литература може да се купят за 100 лв.. Дилърката, чиято идентичност не бе разкрита, твърди, че те са задоволителни, с цел да може зрелостникът да изкара четворка или петица. 

„ Учителката ми по български език ги взема решение и ги изпраща. Има и други сътрудници, които са в тази скица. На тази жена не й пука дали ще платиш двойно или тройно. Тя си ги избива. Луди пари прави от това “, сподели младата жена пред кореспондент на Нова телевизия по телефона. 

„ Плащането може да стане и след матурите. Ама ти да не ме излъжеш? “, споделя тя, без да подозира, че от другата страна на жицата стои публицист в включен диктофон. 

Ако те излъжа, нека двойка да имам, дава отговор той.

Водещата на „ Здравей, България “ Мира Иванова посочи, че сътрудниците й са се свързали с дилърката на отговорите от Интернет. В уебсайт за пласиране на разнообразни артикули попаднахме на обявата й, прибавя тя. 

„ Преди към 30 минути ние започнахме да  получаваме отговорите на матурата по БЕЛ, като в този миг към този момент имаме съвсем цялата тестова част от матурата. Няма да ги покажем, до момента в който изпитът тече, само че ще ги проверим след неговия край и ще разберем дали са правилни или офертата, на която попаднахме е машинация, която събира пари от хората, като въобще не им дава правилни отговори “, сподели още Иванова. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР