Право да получат еднократната финансова помощ имат студентите и дванадесетокласниците

...
Право да получат еднократната финансова помощ имат студентите и дванадесетокласниците
Коментари Харесай

Започна прием на заявления за стипендия от инициативата „Подкрепи една мечта“

Право да получат еднократната финансова помощ имат студентите и дванадесетокласниците от обществени услуги, които са включени в самодейността на президента „ Подкрепи една фантазия “.

Стипендията се отпуска на студенти в първи курс, за които е изпълнено изискването да са били настанени в обществена услуга и да са приключили междинното си обучение през 2021 година В обсега на помощта попадат и дванадесетокласниците от обществени услуги, които са приключили 11 клас през образователната 2020/2021 година с отличен триумф.
 
Условията и редът за приемане на еднократната финансова помощ са оповестени на интернет страницата на президента. Младежите би трябвало да попълнят заявки по пример, които могат да изтеглят от уеб страницата, и да приложат към тях увещание от висшето образователно заведение или уверение за отличен триумф от междинното учебно заведение. Администрацията на президента се ангажира да извърши служебна инспекция на всички условия, свързани с отпущането и изплащането на помощта. 
 
Крайният период за подаване на документите е 21 октомври 2021 година, персонално или по пощата, на адрес: Администрация на президента, За самодейността „ Подкрепи една фантазия “, бул. „ Дондуков “ № 2, гр. София. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР